james05
Üye
-
Konu Sahibi
-
oyun fazla oynamam kullanım amacım facebook,twitter,internet ve uygulamalar bunlar önemli benim için...aklıma takılan iphone 4 güncelleme aldıkça yavaşlıyor diyolar...ios 7'yi zaten kaldırmaz herhalde de uygulamalar güncelleştikçe acaba telefonda yavaşlama olur mu
lumia düşünmüyorum ya iphone yada htc alcam büyük ihtimal ve önceliğim de iphone...4s'in fiyatının düşme ihtimali var mı sizce 5s çıkınca falan
oyun fazla oynamam kullanım amacım facebook,twitter,internet ve uygulamalar bunlar önemli benim için...aklıma takılan iphone 4 güncelleme aldıkça yavaşlıyor diyolar...ios 7'yi zaten kaldırmaz herhalde de uygulamalar güncelleştikçe acaba telefonda yavaşlama olur mu
Hiç yavaşlama olmaz bende iphone 4 var
- - - Eklendi - - -
Hiç yavaşlama olmaz bende iphone 4 var
Hic yavaslama olmaz diye bisey yok. Ki zaten ios 5 ile ios 6 arasindaki hiz farkini biliyosundur sen de iphone 4 icin. Elbette guncelleme aldikca yavaslayacak. Oyle olmasa yeni cihazlar nasil satacak
Hic yavaslama olmaz diye bisey yok. Ki zaten ios 5 ile ios 6 arasindaki hiz farkini biliyosundur sen de iphone 4 icin. Elbette guncelleme aldikca yavaslayacak. Oyle olmasa yeni cihazlar nasil satacak
Benım demek ıstedıgım kasma olmaz tabı ramını aşınca yavaşlar
o zaman 4 almak pek mantıklı değil haliyle 5s çıktığında iyice geri planda kalcak o yüzden 4s daha iyi bir seçim olcak gibi...4s'i de 1500liraya falan bulabilceğim güvenli bir yer var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?