İphone 4 32gb aldım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 32gb aldım..
Arkadaşlar N8imi satıp ip4 32gb kayıtlı simkilitli aldım ama versiyonunu nasıl öğrenebilirim Aldığım adam 4.2.1mi ne öyle bişe demişti unlock çıkmak üzere olan sürüm demişti nasıl öğrenebilirim acil yardım.

EDİT: Tamam arkadaşlar öğrendim sürüm 4.2.1 (8C148)miş.Şimdi bu telin durumu nedir acaba çıktı çıkacak diyorlar.Acaba hiç çıkmama ihtimali varmı?Unlock çıkmadan hiçbir şekilde hattı kullanamazmıyız ?Birde arkadaşlar cihaz sıfır sadece jailbreak yapılmış oyun falan yüklü herkesin bahsettiği schs kaydı diye bişey yok elimde o çok gerekli bişeymi ayrıca at&t sim cartıda yok bunlar eksik iken unlock yapabilirmiyim?

_Faruk

Üye
bildiğim kadarıyla 4.2.1 e unlock çıktı forumda bi araştır kardeşim

kutluay5

kutluay5

Üye
kardeş unlock da önemli olan sürüm değil modem firmware ayarlardan onu öğren söyle ;)

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
kardeş unlock da önemli olan sürüm değil modem firmware ayarlardan onu öğren söyle ;)

baktım kardeş 03.10.01.Ayrıca saatlerdir uğraşıyorum oyun yüklemedeim ne kadar zor yaa itunes kurulu oyunun ipasona çift tıklıyorum itunes görüyor yükle falan yok

_Faruk

Üye
telefonla sync yapman gerek yüklemek için

atakax

atakax

Üye
baktım kardeş 03.10.01.Ayrıca saatlerdir uğraşıyorum oyun yüklemedeim ne kadar zor yaa itunes kurulu oyunun ipasona çift tıklıyorum itunes görüyor yükle falan yok

jailbreak yapmadıgın sürece paralı o oyunlar uygulamalar

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Off şimdi daha önemli sorun var temiz bir restore yapayım dedim iphone ve tüm içeriği sil dedim bidahada restore yapamadım itunes 1013 hatası veriyor host düzenlemesi yapıncada 3194 veriyor çöktümü sizce düzeltilebilirmi?

_Faruk

Üye
Off şimdi daha önemli sorun var temiz bir restore yapayım dedim iphone ve tüm içeriği sil dedim bidahada restore yapamadım itunes 1013 hatası veriyor host düzenlemesi yapıncada 3194 veriyor çöktümü sizce düzeltilebilirmi?
kardeşim 1013 aldığına göre eski bi sürümle restore ediyorsun bu durumda host değiştirmeden restore et 1013 aldığın zaman greenpoisonla jailbreak yap hem jailbreak derdinden de kurtulursun böylece oyun uygulamaları tele yükleyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt