iphone 3gs e oyun yukleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anatolman

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs e oyun yukleme sorunu
arkadaslar bende iphone 3gs 32 gb var. jailbreak ve unlock yapıldı su an telefonda sürüm 3.1 gozukuor ama siteden indirdiğim oyunları yuklerken itunes surekli hata veriyor. oyunlara baktım hepsi os versiyonunu 2.1 ve sonrasını istiyor ee bendeki 3.1 ama i tunes bu oyun daha yeni bir surumde calısmaktadır diyor ve oyunu yuklemiyor bu sorunu nasıl çözebilirim yardım edenlere şimdiden teşekkurler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kardeşim jailbreak yaparken eksik yapmışsın.. bu sayfadan windows logosuna tıkla..500 küsür kb lık bir dosya indirecek..ona tıkla bu arada telefon usb ile pc ye bağlı olsun sonrasını bu halleder..bir sorun çıkarsa buradayım..

anatolman

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim çok teşekkurler deneyecegim sonucunu buraya yazarım tekrar eyvallah

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bekliyorum..

anatolman

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peki .api uzantılı dosyayı iphone a nasıl yukleyeceğim itunes dan denedim yine olmadı bunu itunes dan baska yoldan yuklemenin yolu yok mu

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
maalesef yok..ipa dosyasına tıkla itunes açılacak..itunes de yanda senin telefonun ismi varr onun üzerine tıkla yukrda applications var orayı aç hemen yanda yüklenecek ve yüklenmiş programlar aşağıya doğru dizilir işaretsiz olanları işaretleyerek aşağıda sağda sync tuşuna basıyorsun..

anatolman

Üye
    Konu Sahibi
abi simdi senin dedigin blackwater i yaptım telefon kapanıp acıldı sonra tekrar oyunu yuklemeye calıstım itunes dan senin dediğin yolla bu sefer de yukleniyor dedi sonra ise iphone a baktım yuklenmemiş itunes da da işaretlediğim halde işlemden sonra işaretlenmemeiş gosteriyor

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
menüde blackrain kurulu ona tıkla..daha jailbreak bitmediki..cydia yı yükleyeceksin..cydianın içinde hackulo.us source sunu ekleyip apple.cync i yükleyeceksin bunları yaptın mı?

batu496

Üye
şimdi nadir arkadaşımızın dediği gibi jbni yap sonra appstore den 1 tane free uygulama kur sonra cydia ya gir ordan manage/Sources/edit/add de
cydia.hackulo.us yaz yana bişey sorucak kabul et sonra kaydettiğin source gir appsync for os 3.1i kur kurduktan sonra tele reset at. gerisi kolay uygulamarda 3.0 tested yazanları indir itunesten kur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt