İphone Hakkında Bir Kaç Önemli Sorum Var - Lütfen Yardım ( Daha Yeniyim)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
İphone Hakkında Bir Kaç Önemli Sorum Var - Lütfen Yardım ( Daha Yeniyim)
Jailbreak ile , apple storenin kendi sitesindeki ücretli oyunları indirebilir miyim yoksa bunun için ayrı bir site mi var? bu nasıl yapılıyor ? Mesela appstore'de dizimag uygulaması var 1.99 $ fiyatı . bunu nasıl ücretsiz indireceğim.​

1-Apple store'deki ücretsiz uygulamarı almak için Apple Kimliği istiyor , üye olmak istiyorum kredi kartı bilgileri istiyor.Bunu nasıl halledeceğim ?

2-telefonu dün başkasından aldım bilgisayara bağlamadan önce bütün uygulama ve oyunlar açılıyordu , ancak bilgisayara bağlayıp yedekleme/eşleştirme yaptıktan sonra bir kaçı hariç uygulamalar açılmıyor sadece yapımcı firmanın logosu gliyor ardından hemen menüye atıyor.Nedeni nedir ?

3-Cihazımda 5.0.1 kurulu , telefonu pc ye bağlamadan direkt telefon üzerinden güncelleme yapmalımıyım/yapabilir miyim ? oyun ve uygulamalar silinir mi ?

4-güncelleme yaparsam jailbreak iptal olur mu ? hem güncelleyip hemde jeilbreakın iptal olmamasını engelleyebilir miyiz ?

5-Bende 5.0.1 yüklü , sizce 5.1 e yükseltmeli miyim , şarz konusunda 5.1 in çok başarılı olduğunu duymuştum , bu doğru mudur ?

Cevaplamak istediğiniz soruların cevapların başına numaralarını da yazarsanız sevinirim,Yardım edenlere şimdiden teşekkürler :)

emre400642

Üye
5 sarji iyi gidiyor dogru duymusun. 4 güncelleme yaparsan Jailbreak gider 3 telefon üzerinden yapabilirsin hic bir oyuna bir sey olmaz.2 senin baska bilgisayara taktiğin iPhone ilk alanların yaptıgı temel hata B'nde dahil hepsi siliniyor bilgisayari yetkilendirmen lazim.1kimlik almayı maxicepte bulursun aramaya yazarsan

ultrayer6

ultrayer6

Üye
kardeş bana güvenmiyor musun :(

ofbjk

Üye
eğer cihaz jailbrerakliyse appstore la hiç işin yok google dan ipa uzantılı oyunları bulup indirebilirsin. örneğin google a nfs shift.ipa yazdığın zaman önüne hotfile veya başka sitelerden sonuçlar gelcek istediğin oyunu veya uygulamayı oradan indirerek itunes üzerinde telefonuna atabilrsin...

• Beğen
Tepkiler: buroodriver

efrux

Üye
1- ww.iphoneturkey.biz/2010/10/iphone-veya-ipad-uzerinden-kredi-kartsiz-apple-id-alma.html

2- apple store da her uygulama kullanıcıya özeldir ve o kullanıcının hesabının olduğu cihazlarda çalışır. arkadaşının hesabıyla kurulan uygulamalar eşzamanlama yaptığında yetkisiz cihazdan kalkar.

3. 5.0.1 için şu an jailbreak var. 5.1 için henüz çıkmadı. çıkıp çıkmayacağı da meçhul. güncelleme yaparsan apple hesabınla inmiş uygulamalar kalır. jailberakliler gider

4ve5 . güncellersen iptal olur. illa jailbreak diyorsan üst sürümün jb is çıkana kadar bekle, ya da güncellemenin bir çok faydası iyileştirmesi var. jb boşver güncelle karar senin

buroodriver

Üye
    Konu Sahibi
4ve5 . güncellersen iptal olur. illa jailbreak diyorsan üst sürümün jb is çıkana kadar bekle, ya da güncellemenin bir çok faydası iyileştirmesi var. jb boşver güncelle karar senin

aynen dediğiniz gibi yapacağım . biraz kalsın oyunlar bol bol oynayıp doyayım hemde biraz alışayım hem belki o arada 5.1 için jeilbreak çıkar.baktım çıkmadı , yükseltirim jeilbreaksız kullanırım :)

feridun_65

Üye
iPhone com da 4s 399 tl ye. Satılıyor bu nasıl oluyor ?bonun aslı nedir .ucuz etin yahnisi olmaz diyorum.bunlar sahte ise iPhone bunlara nasıl mùsamaha. Gösteriyo?cevap bekliyorum. Arkadaślar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt