İphone 3GS şarjı olduğu halde kapanma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

KEyQUAD

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3GS şarjı olduğu halde kapanma sorunu
Dediğim gibi iphone 3gs beyaz cihazım var. şarj ettikten sonra (%100) kamerayı açıyorum misal 1-2 dakika video çekiyorum sonra pat diye kapanıyor, lap diye simsiyah oluyor ekran sonra tekrar açmak durumunda kalıyorum açıyorum yine aynı şey oluyor ama bi kaç defa böyle yaptıktan sonra tekrar açışımda elma simgesinde kalıyor açılmadan kapanıyor bazende batarya simgesi çıkıyor düşük pil işareti açılmıyor. Bekliyorum biraz tekrar deniyorum bu sefer açılıyor 50-60 dkka önce yaptığm şarj telefon açıldığında %50-70 arası yazmaya başlıyor. Tabi video kaydederken veya oyun açtığımda şak diye kapanıyor. Şu var; şarjdayken kamerayı saatlerce çeksemde kapanmıyor, oyunları oynayabiliyorum şarjdayken. Bana lütfen yardımcı olun; imkanınız varsa şu videoyu izleyin aynı sorunu yaşayan biri atmış internete, sorun aynen böyle:

 


Epple

Epple

Üye
Bi restore cek muhtemelen duzelir tabi bataryadan kaynaklanan donanimsal bi sorun degilse.
 
ugur1000

ugur1000

Üye
kardeş iphone um yok ama restore falan duzelmesse sorun bataryadır laptoplarda oyldır 2 yıl sonra programın gosterdıgı yıpranma 0 olsa bile bellı bır kısmı yıprandıgı ıcın doluluk hesaplaması yapamaz az yıprandıysa %30-%40 gibi şak diye kapanır çok fazla yıprandıysa %80 lerde şak diye kapanır ama telefon kaç yıllık ??? daha onemlısı hıc aşırı ısıya maruz kaldımı aşırı ısıya maruz kaldıysa bataryayı değiştirmen sorunu çözecektir

- - - Eklendi - - -

fakat ios surumundende olabılır
 

KEyQUAD

Üye
    Konu Sahibi
Bataryadan şüpheleniyorum değiştireceğim ama ya şarj veya power entegresinde sorun varsa diye endişeleniyorum boşuna masraf yapmak istemiyorum 2 küsür yıllık.
 

KEyQUAD

Üye
    Konu Sahibi
up!
 


Üst Alt