iphone 3gs 4.3 recovry mode cikamiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs 4.3 recovry mode cikamiyorum
arkadaslar bir cahiliktr yaptim iphone 3gs m vardi (modem 06.15 ti versiyon 4.2.1) Unlock iPhone 4, 3GS 4.3 with Ultrasn0w & Sn0wbreeze 2.3b4 [Complete Guide] programiyla 4.3 costumeyi atim dedim ordan adimalri izledm ilk cikanda old buttom dedim sonra nex dedim sonra bassband presarvation denilen seyi isaretledm costume dosyasni masa ustune atti sonra itunesle kurdum sorunsuzz bisekilde kurdu ama tam bitti geriye dogru saymaya basladi telefn doldurdu kapatip acilmasi gerekirken recovery modda kaldı neyapsam cikmio neapmam gerekior arkadaslar yardim lutfen

emrah48700

Üye
merhaba kardeş iREB programı sayesinde çok rahat bi şekilde çıkabilirsin bende daha önce bu program sayesinde o dertten kurtunlum kullamınıda çok rahat

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
merhaba kardeş iREB programı sayesinde çok rahat bi şekilde çıkabilirsin bende daha önce bu program sayesinde o dertten kurtunlum kullamınıda çok rahat
kardesim ireble benmi yapamadm yoksa olmiomu ne ama onlada cikmadi:(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar yardim edecek yokmu ya caresiz kaldım?

arakdaslar yardim edecek yokmu caresiz kaldım ,??:(

ya yokmu bu konuda uzman dedime care olacak bir zaat

_Faruk

Üye
normal restore yapabilyorsan bi dene ya da bekle telin şarjı biter kapanır ondan sonra restore etmeyi dene 4.2.1 kur

aydoganfb

Üye
    Konu Sahibi
kardes atim 4.2.1 i hata verdi 1015 o hatayi cozup dondum gine 4.2.1 e ama ben 4.3 u atmak istiodum chazm yurt disi sornsz costum dosyası yokmu ya

_Faruk

Üye
kardes atim 4.2.1 i hata verdi 1015 o hatayi cozup dondum gine 4.2.1 e ama ben 4.3 u atmak istiodum chazm yurt disi sornsz costum dosyası yokmu ya
kardeş ben 4.3 e gçtm ciddi anlamda bi farklılık yok zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt