iPhone 3G almayı düşünüyorum, bir kaç sorum var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tuna3543

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3G almayı düşünüyorum, bir kaç sorum var?
1) Öncelikle ben eBay den almayı düşünüyorum. iPhone 3G 8GB new from: 200 dolar dio. Bazıları çakma diyor bunlara fakat top rated seller sonuçta adam çakma değildir dimi? Ki zaten çogunun fiyat aralığı 200-300 arasında.

2) iPhone 4G çıkacağı için fiyatlar düşücek diyorlar. Bu doğrumu? Düşücekse tahmini ne zaman çıkıcak 4G ve ne kadar düşer?

3) Çoğu şey paralı diyorlar iPhone için. Kendi ihtiyacımı görecek kadar bedava içerik varmı? Örneğin telefona mp3 atmak paraylamı?

4) Benim elimde N79 var ve bunu satıp almak istiyorum. İçindeki LCD kırılmıştı ve KVK yerine normal bir telefoncuya değiştirttim, sanırım garantisi gitti. Bi telefoncuya ne kadara, elden ne kadara satabilirim? (Hiç bir hasar yoktur)

Bir soruya bile olsa cevap verebilirseniz sevinirim =))

kemal21

kemal21

Üye
1- telefon çakma degil gerçek ama ben sana 3gs almanı öneririm
ayrıca bende biraz bakındım siteye gördüğüm kadarıyla 200 dolar civarı olan iphonelar ya kontratlı ya unlock bekliyor
bence bu siteye pek güvenme ve önce gördüğün şeyleri iyice oku sonra karar ver ayrıca
2- iphone 4g çıkacağı için fiyatlar düşecek ama burda öyle ciddi bir düşüş olmaz
3- bir çok şey ücretli doğru ama cihazı jailbreak lersen uygulama müzik vs. ücretsiz olarakta atabilirsin
4- n79 normalde 350-400 e giderdi ama seninki açıldığı için 300 falan olur

baya1994

baya1994

Üye
arkadaslar ben okudum 4g çıktığından 3gs fiyatları $197 iken $97 düşmüş valla ben 5800 satıp almayı düşünüyorum sadece oyun için ıphonede süper oyun oynanır :D

poestt

Üye
ıphone 4g 7 hazıranda tanıtılıcak ayrıca bende 3gs almanı onerırım suan da turkcell de 3gs 16gb 1500 lıra ve 4g cıktıgı anda anca 200-300 lıra arası bı ucuzlama olur .. ama solede bıse var 4g bambaska bıse olcak : ))

kominiko

Üye
bendede n95 8gb war onu verip 3g yada 3gs alacağım

malum öğrenci olduğum için 2. el almayı düşünüyorum
3g modelini alırsam ne kadar öderim acaba üstüne
yada 3gs alırsam ne kadar öderim tahminen​

lost_des

lost_des

Üye
3g'nin ikinci elleri 700-900 lira arasında değişiyor sanırım. fiyat ne kadar yüksekse alet de o kadar iyidir tabii :) 2g'lerin sağlam olanları 500-600 lira arasında satılıyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt