imei kaydını yaptırrım sorun değil diye zaten yazdım, onun dışında telefonu alırken 2 yıllık sözleşme yapılması gerekiyormuş, yapılan sözleşme amerikan vatandaşı olma koşulu ile yapılıyormuş ve 2 yıl ikamet etmek gerekiyormuş, bu koşullar altında ayda 20$ 24 ay sözleşmeli iphone 3G fiyatı 99$+KDV( eyalete göre değişiyormuş).
herşeyi bir kenara bırakalım sende kusura bakma bende hızımı alamadan yazmışım.
şimdi konunun ilk başında konuyu açan arkadaşın yazısını akursanız, kendisi 3Gs 199$ aldım geliyor demiş. şimdi bu fiyat benim söylediğim koşullarda geçerli bir fiyat, arkadaşa sordum ama cevap atmadı (bu veya başka bir başlıkta da olabilir) şidmi o arkdaş bu şekilde 200$ a alabilmişse nasıl almışsa sölesin bizde alalım, hatta ben 3 tane alırım 100 dolardan burda tanesini 200 dolara satarım peynir ekmek gibi gider benimki beleşe gelir. hemde başkalarıda faydalanır.
benim esas sorum bu AT&T rate plan davasından nasıl kurtulacağımız. yazımın ana fikri ana sorum bu aslında, imei kaydı çok kolay benim tanıdıklarım var. ama yurtdışından 599$+kdv (yaklaşık 1050TL verip) unlocked bir iphone almayı bende biliyorum, yada alıp unloced etmesi sizin söylediğiniz kadar kolay. sorun bu telefonu ordan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dan 99$ a nasıl alabilirim. bütün masraflar dahil 99$ olmak kaydıyla, yada en fazla 200$ olsun.esas sorum bu bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. armaızda geçen küçük anlaşmazlıktan dolayı bende özür dilerim