geist_100
Üye
3g 3.0 yapılmıs cydıa yuklenmıs cıhaz aldım ..ama fark ettım kı sadece vodafone calısıyor ..bunu sebebı ne olabılır ..ben avea kullanmak ıstıyorum ..londra dan alınmıs cıhazdır..mb489b..cewabınızı ve cozumunuzu beklıyorum ..kımse bı sey yazmadı forumlarda dolasmakdan bıktım artıkk ..
arkadaşlar benim iphone 3g 8gb cihazım servis yok diyor bunun için ne yapmam gerekiyor yardım lütfen
s.a dostum ben iphone 3g yi restore ederken sim kart istedi aceleden takmadım sonra yaparım die restore işi tam olarak bitmesine rağmen şu anda i tunes ile sim için bağlanamıyorum hata veriyor falan bu durumu nasıl düzeltebilirim . tel su anda kullanılamaz durumda lütfen yardımcı olurmusunuz
arkadaslar 2g 8gb iphoneye pc den resimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmüzik atmak için itunesi pc yee kurdum ve iphoneyi usb den pc ye bgladım itunes iphoneyi gordu ve güncelleme yapayımmı diye sordu bende yap dedim 3.0 ı yükledi galiba tüm yuklemeler bittikten sonra iphone acıldı ve ekranda usb yi itunese takın tarzında bir resim ve pin koruması olmayan bir simkart takın tarzında bir uyarı vardı itunes ekranındada the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported yazıyor su anda ne yaptıysam olmadı bana birisi yardım edebilirmi? telefonum açılmıor suan
Garantisi varsa hiç uğraşma garantiye ver değişme olasılığı çok yüksek ama garantisi yoksa ve 2.2.1 kullanıyorsan 3.0 çıkart çünkü bu sorun bende 2.1 versiyonunda da oldu.Şimdi 3.0 kullanıyorum ve sorun yok..
--------------- Ekleme ---------------
Sim kartın pin kodunu başka telefona takarak pasif hale getirin sonra iphone takın ve restart atın sorun ortadan kalkacak.
--------------- Ekleme ---------------
2g telefonlar TR de kaçaktır 3.0 geçtiğin için başka sim kabul etmez.sana tavsiyem jailbreak yap cihazı ama lütfen dikkat et cihazın susma riski de var peşin peşin söylüyorum sonra küfür etme bana.ondan sonra ultrasn0w kullanarak acabilirsin ancak cihazi.cydia nın içinden aramdan repo666.ultrasn0w.com bu source yi ekle indir restart yap.sonrada kullan
kusura bakmayın bende bir soru sormak istiorum iphone 3g me jailbreak yükledim resimle anlatımdaki herşeyi yaptım ancak bundan sonra nasıl ücretli programları ücretsiz yükleyebilirim yada bu sitede verilen oyunları programları nasıl yükleyebilirim bilmiorum yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ediorum yardımcı olacak herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?