semirgsm
Üye
-
Konu Sahibi
-
burada hicbir aciklama yok sadece indir.. yetiyormu? bu sekilde nasil yardimci olacaksinizki
EN azindan hemen cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim .su anda bir sorun yok cünkü bir sorunla karsilasmamak icin henüz bir sey yapmadik.
ben iphone ile itunese baglaninca hemen yeni version 3.00 cgüncellemek istiyor ama insalieren yapmiyorum,yapinca neyle karsilasacagimi bilemiyorum
benim iphone 2.2.1 5H11 firmwyre 2.30.03 jailbrak yapilmis
be aldigimda zaten telefon simlocklu filan degildi ben almanyada yasiyorum burada takip ettigin kadari arkadaslar aldiklari telefonlari yellowsnow...ile simlock kaldirmis veya rebelsim ve turbisim gibi kartlarla anca calistirabiliyorlar..
eger ben bendeki softwareyi su an yenisi ile güncellersem acaba ne gibi problemlerle karsilasabilirim,
daha önce yüklemis oldugum crakli ipalar gidermi en azindan telefoniumu sorunsuzkullansam oda bana yeter
anladigim kadari ile telefonun 3g . eger cihaz official unlock degil ise 2.2.1 versiyonunda yellowsn0w kullanamazsin sadece turbo rebel ve benzeri aparatla kullanabilirsin.simdilik 3.0 versiyonunu kullanamazsin.devteam grubu vrdigi haberde ultrasn0w yayimlayacak,yayimladigi taktirde cihazini update yapip sorunsuzca kullanabilirsin.simdilik beklemen gerekecek...
kullandigin telefonda settings-general-about bolumune gec model yazan yerdeki kodu buraya yazabilirsen hemen yardimci olabilirim...
benim icin su anda öyle bir problem mevcut degil
ben rebelsim yada turbi sim kullanmiyorum
her hat calisiyor
daha önce jailbreak de yaptim
simdi
sürümü 3.0 a yükselttikten
sonra kullanamazmiyim ?
mb496tkullandigin telefonda settings-general-about bolumune gec model yazan yerdeki kodu buraya yazabilirsen hemen yardimci olabilirim...
semirgsm ne oldu bizim cevapn:
MB497DN arkadas ne oldu bizim cevap
merhaba 3.0 jailbreak yaptım son aşamada ''waiting for reboot'' diye bir hata vermekte
yardımcı olursanız sevinirim teşekkürle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?