iphone 3 gs sim lock çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

huzur1

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3 gs sim lock çözümü
arkadaşlar kısaca anlatayım i phone 3 gs cihazım yurt dışından gelmişti bende sazan gibi 3.1.3 versiyonuna yükselttim telim simlocka girdi tüm forumları gezdim şimdilik bir çözüm yok diyorlar altta linkini vereceğim sitedeki programın sorunu hallettiğini söylüyorlar ricam birde siz inceler görüşlerinizi yazarsanız sevinirim

fadilgenc

Üye
aynı hataya bende düştüm dostum.. 3.1.3 sim kilidinin çıkmasını bekliyorum cihaz yatıyor şuan.
çözüm bulan var mı acaba..

sedat009

Üye
arkadaslar valla kafayi yiyecem cozüm araya araya bir türlü bir seybulamadim nezaman cikacak bu cozüm

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
inanmayın böyle seylere su an 3.1.3 unlock yokk

zed313

zed313

Üye
iphone ilk alıyorsunuz bomboş ya bumu diyorsunuz sonra jb yapıyorsunuz birşeyleri kurcalayıp öğreniyorsunuz sonra menü artşı oluyor oyun program deyince ya süper diyorsunuz çılgına dönüyorsunuz derken güncelleme yapıyorsunuz 3.1.3 e gelince jb olmas oluo hersey başa dönüyor hatta eksiye dönüşüyor bu yüzden arkadaşlar bilmediğiniz programları ve güncelleeleri yapmayın siteyi takip edip birbirimize sordugumuzda emin olur oyle yaparsınız umrım 3.1.3 jb çıkarda herkesin problemi ortadan kalkar ...

enesuzel

Üye
arkadasim at&t hat bulabilirsen hemen active oluyor, bende ole tongaya geldim update ettim yanlislikla 3.1.3'e sonra telefon hepten kullanilmaz oldu, gittim at&t den prepaid hat aldim simdi acildi gayet guzel kullaniyorum, tr de nasil bulursun bilmiyorm ama birinden bulup aleti active et sonra geri ver ipod touch gibi kullanirsin.

guvenkaya

guvenkaya

Üye
eski romunu geri yukleyin sonra sim kilidini kirin

ghostminer

Üye
hattı nasıl aldınız bilgi verir misiniz?
bende de aynı sorun var...
telefon amerikadan at&t hat gerekiyor sanırım çünkü MC137LL olduğunu görüyorum kutunun üzerinden...

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar biz bazı 3.1.3 versiyonlara unlock işlemi yapıyoruz tim 3.1.3 lere olmuyor telefonun özelliklerini bilmemiz lazım ankaradayız özelden mesaj atıp irtibata geçebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt