iphone 2.2.1 versiyon jailbreak kendimde yaptım başarılı buyrun...

Sponsorlu Bağlantılar

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
iphone 2.2.1 versiyon jailbreak kendimde yaptım başarılı buyrun...

bu quickpwn i yükleyin arkadaslar bende az önce kırdım ne şifresi var ne bişeyi bildiğiniz gibi 2.2 deki gibi jailbreak yapabilirsiniz 2.2.1 olan sürümü şimdiden kolay gelsin...;)

• Beğen
Tepkiler: imes, zarbo84 ve 1907hasan

cirak

Üye
ya abi 2.2.1 guncelledim quicpwn 2.2.1 ile yapamadim 2.2 gibi yaptim olmadi detayli anlatman mumkunmu acaba tesekurler eline saglik abi

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim linkten pwnyi güncellemişler onu indirdiysen aynı 2.2 deki aşamalar gibi kırabiliyosn bende 2.2.1 vardı yaptım bütün gün ugrastım bu yolla hemen oldu indir linkten aç uygulamayı zaten o restore dosyasını buluyo açınca ilerle hep sonra sana yapman gerekeni sölüyo ilerleyince tlfnu ilk baş güvenlimoda alıyo ondan sonra 5 sn menü tuşuna basılı tut,sonra menü tusunu bırakmadan power tusuna basmanı sölüyor yaklaşık 10 sn kadar sonra power tusuna basmayı bırakıp 30 sn kadardaha menü tusuna bastıgın zaman ıslem tamamlanıyo.tlfn sonra kendi içinde jailbreak işlemini gerceklestiriyo daha önce hiç yapmadıysan uzun sürebilir dokunma hiç acılana kadar... kolay gelsın...

ordinaryking

Üye
selam ya cydia ve installer paketlerinde eskısı gıbı mı sourceleri indiriyoruz

Mayk29

Mayk29

Üye
Herşey aynı

yanlız şöyle bir hatırlatma yapayım

2.2.1 de yellowsnow calısmıyor haberiniz olsun

cıkana kadar update yapmayın dev teamı takip edin 2.2.1 kırılırsa o zaman yükseltin ve jb yapın...

Yoksa iphone yi ipod touch olarak kullanırsınız....

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
ben kırdım dıorum sadece mobileinstallatıon yok su anlık cydıada oyun yukleyemıyorum oda yakında cıkar sarj suresınde baya artıs gözlemledım sizde farkedeceksınız

Mayk29

Mayk29

Üye
ben kırdım dıorum sadece mobileinstallatıon yok su anlık cydıada oyun yukleyemıyorum oda yakında cıkar sarj suresınde baya artıs gözlemledım sizde farkedeceksınız
ben kırdım ben kırdım diye bagırıyosun ama yellow snow calısıyormu

unlock oluyormu? bizde 2.2.1 e jeilbreak yapıyoruz sorun değil

unlock olmadan ne yapayım jeilbreak ı

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
yellow snowda calısıyo unlockda oluyo sana yapta demiyorum istersen yaparsın cokta tın.ayrıca bagırınmıyorum konu acanda kabahat butun artıstler burda

sirmcewan

Üye
Daha yeni JB yaptım aletıme ama ınstallous u calıstırdıgımda bombos ekran cıkıyor karsıma... Nereden oyun yukleyecegım?

ercumnt

ercumnt

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce appstore dan bir tane free oyun yuklemelısın.daha sonra 'a girersen orda butun oyunları bulabılırsın.Oyunlar ipa formatında inecek. İndirdigin oyunları bilgisayarın kendi içindeki müzik dosyasında bulunan itunes klasöründe bulunan mobile application klasörünün içine atmalısın sonra tıklarsanız oyuna itunesla beraber acacaktır.senkronize yaptıgınız zamanda oyunu yuklemeye baslıyacaktır... kolay gelsin

ozturk19

Üye
tesekkur ederim bi deneyelim

Mayk29

Mayk29

Üye
yellow snowda calısıyo unlockda oluyo sana yapta demiyorum istersen yaparsın cokta tın.ayrıca bagırınmıyorum konu acanda kabahat butun artıstler burda

dünyada ilk yapan senmisin yani helal olsun kimse yapamadı sen yaptın
dev teamı da geride bıraktın peki bizim telefonlarda neden olmuyor unlock olayı yellowsnow ile sadece senin telefonunamı has bi özellik

sen custom fw ile yaptın peki orjinal fw ilemi?

qtrendy

Üye
arkadaşlar şu türkiyeden alınma 3g 2.1.1 iphone jb işini hayrına resimli olarak anlatacan birisi yok mu?
hep yaptım ettim diyenler var ama telefonu yeni alanlar veya daha önce hiç jb yapmamış olanların kafasını karışıyor.

KıngTheLast

Üye
yha pardonda bunu telefona atmak ıcın ne grekıo

--------------- Ekleme ---------------

hay ben bu iPhone nun BlackBerryBold alsaydım keske

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
arkadaşlar bence girin ingilizanahtarıa istediğiniz her türlü oyun ve program var hem direk siteden indirebiliyorsunuz rapid falan yok.çok güzel bir site orda soru cevap bölümüne yazın hemen cevaplıyorlar.

niyesuh43

Üye
anlattığın gibi yaptm ama jb işlemi başlamadan hata veriyor?

ihsanberk

Üye
arkadaslar yapılan guncellemeyı gerı alabılır mıyız yardım acıl lutfen

ihsanberk

Üye
arkadaslar sistemi 2.2.1 e yukselttım 2.2 e geri düşüremez miyim lütfen acıl yardım yazınn

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar 5 saatlık bı calısma sonucunda 2.2.1 jailbreak buldum ihtıyacı olan arkadaslar mesaj atıp mail adreslerini versinler gereklı seylerı yollarım

hewal09

Üye
merhaba birader.
bende bir iphone 3G 16 gb var ama 2.2.1 version ama bir turlu jailbreak yapamiyorum bir de ispañada kimse yapamiyo bana detayli bi anlatirsan sayende bi ilk burda basarabilecegim bilgilerin ve emeklerin icin tesekkurler....

zero445

Üye
bende ile kirdim. Bir sorun cikmadi hala kullaniyorum. Daha once baska kartlarla denemistim ama sebeke sorunu vardi. Suan bir sorun yok.

Üst Alt