iPhone 1.1.2 Adım Adım Kırma

Sponsorlu Bağlantılar

kemalistan28

Üye
Abim amerikadan getirdi 16 g var kafanızı yormayın ama harika bir telefon adama kafayı yedittiriyor:d

Caldere

Caldere

Üye
Sağol Güzel Anlatım:spr

Netsky™

Netsky™

Üye
çok teşkkür ederim

trSHARK

trSHARK

Üye
ustam müthiş anlatım ya iphone'm olmamasına rağmen kıvrana kıvrana okudum inceledim,
teşekkürler

murat_83

murat_83

Üye
kaç kişi kırdıda hata yok bende var elimde kırılmayı bekleyen çok saçma bir anlatım olmuş

erdem1365

erdem1365

Üye
Ferret bunun icin baya ugrastim ama oldu kirma islemi ferret emegine klavyene saglik

jonquil

jonquil

Üye
iBrickr 0.91 elinde olan nolur bana msnden yollasın hiç 1 yerden bulamıorum çıldırcam :agla:cry::cry::utan:utan:stres::stres::stres:

cenkiii

Üye
merhaba ferret öncelikle paylaşım için emeğine sağiık ben henüz denemedim bi takım sorular takıldı aklıma bende iphone 3 g 8gb var telefon yurt dısından gelme burdaki gibi tek bir operatörle çalışşıyor.telefonun turkçe menusu falan var.ben burda kullanmak içinde aynı sıralamayı izliyim mi yoksa farklı bi olay olabilirmi
senden cevap almadan işe girişmek istemedim emeğin için saol tekrar

juampi

Üye
tesekkurlr

bayatbayat

Üye
kardeş bu iphone 3g için değil mi eski modeller için değil

zbolino

Üye
sürekli 1601 hatası veriyo napmalıyım

zbolino

Üye
Please wait while iBrickr tries to fix your phone yazıyor benim ıphone ekranı yeşil bu arada ama bekliyorum hiç bi şey deişmiyo sorun ne acaba ???

rockboycyprus

Üye
uğraşılmış saol...

lazo611

lazo611

Üye
vay beah çok kısaymış arkadaş... :@

Ercan KABACAOĞLU

Ercan KABACAOĞLU

Üye
bir sorum olacak ben bu iphone olayına yeni girdim pek anlamıyorum araştırıyorum aslında bir soru bile sormak için birşeyler bilmek gerek :)

ben bir 3g 8 gb aldım ama tek hatla kullanılabiliyor satan arkadal o yüzde bana numarayı dagönderdi bu numaradan başka bir numarayla dah kullanılmıyor bunun önüne nasıl geçerbiliriz tel kayıtlı ama tek hat üzerine kayıtlı ve hat benim üzerime değil hat bir kırılsa oyna dur ondan sonra :) bunu nasıl halledebilriz bir yöntemivarmı bununda???

pınarayhan

Üye
arkadaşlar ibrick 'i açınca iphone bağlı değil diyo...boot the phone diye bişey çıkmıyo bu sorunu çözen var mı acaba???

ozhan_c84

Üye
arkadaslar ben ugrasiyorum ama ibrick 'i surekli sorun veriyor

Qualifying
Checking your phone

yaziyor surekli bu sorunu nasil kaldirabiliri

Üst Alt