enterneoll Üye bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile
bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile
Türe Üye enterneoll' Alıntı: bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla ... Amoled değil bu beyazda daha fazla tüketecek , Evet siyahta nasıl duracak acaba
enterneoll' Alıntı: bence eski tasarımı daha iyi ve bu arayüz bence sadece beyaz iphone'a gider bu ne her şey bembeyaz bataryayı düşünemiyorum bile Genişletmek için tıkla ... Amoled değil bu beyazda daha fazla tüketecek , Evet siyahta nasıl duracak acaba
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: Amoled değil ama hangi ekran olursa olsun beyaz ve tonlarında daha fazla elektrik tüketir. Genişletmek için tıkla ... Amoled kadar değil ama 1440 mAh bunlara nasıl dayanacak acaba
~N.A.W.Y~' Alıntı: Amoled değil ama hangi ekran olursa olsun beyaz ve tonlarında daha fazla elektrik tüketir. Genişletmek için tıkla ... Amoled kadar değil ama 1440 mAh bunlara nasıl dayanacak acaba
MrExpert Üye Türe' Alıntı: Amoled kadar değil ama 1440 mAh bunlara nasıl dayanacak acaba Genişletmek için tıkla ... 2 yıldır iphone kullanıyorum neredeyse arayüz değiştiya isterse 1 saat gitsin sarj
Türe' Alıntı: Amoled kadar değil ama 1440 mAh bunlara nasıl dayanacak acaba Genişletmek için tıkla ... 2 yıldır iphone kullanıyorum neredeyse arayüz değiştiya isterse 1 saat gitsin sarj
MrCommanDTr Emekli Yönetici bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir
MrExpert Üye MrCommanDTr' Alıntı: bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir Genişletmek için tıkla ... Htc One kullanıcısı bunu söylüyorsa
MrCommanDTr' Alıntı: bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir Genişletmek için tıkla ... Htc One kullanıcısı bunu söylüyorsa
KayraBey Üye MrCommanDTr' Alıntı: bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir Genişletmek için tıkla ... Bu mesajı Htc ye yolluyorum hemen
MrCommanDTr' Alıntı: bence cidden güzel olmuş bu arayüz ile bir sonraki telefonum cidden bir iphone olabilir Genişletmek için tıkla ... Bu mesajı Htc ye yolluyorum hemen
fLuke! Üye Multitasking olarak WP'den aldıysa WP'de Symbian'dan almış sayılır diye düşünüyorum.Şahsi fikrim, Sailfish ve Ubuntu'ya biraz benzemiş.
Multitasking olarak WP'den aldıysa WP'de Symbian'dan almış sayılır diye düşünüyorum.Şahsi fikrim, Sailfish ve Ubuntu'ya biraz benzemiş.
papakudioflu Emekli Yönetici Konu Sahibi konuya yeni gorseller eklendi. Bu kavga cok su kaldırır. Bu yaz eglenceli gecicek galiba
bulutsuzgece Üye iOS bayağı bayağı iWP olmuş yaw iOS'çular için güzel haber. Sonunda değişik birşeyler görmek iyidir bence
iOS bayağı bayağı iWP olmuş yaw iOS'çular için güzel haber. Sonunda değişik birşeyler görmek iyidir bence
xmustx Üye samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor.
samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor.
MrCommanDTr Emekli Yönetici MrExpert' Alıntı: Htc One kullanıcısı bunu söylüyorsa Genişletmek için tıkla ... Önce sistemi bir ipadde deneyeyim de benim One ı değiştirmeme daha çok zaman var
MrExpert' Alıntı: Htc One kullanıcısı bunu söylüyorsa Genişletmek için tıkla ... Önce sistemi bir ipadde deneyeyim de benim One ı değiştirmeme daha çok zaman var
MrExpert Üye xmustx' Alıntı: samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Sadece amerikada yasaklandı diğer ülkelerde satışı devam ediyor.
xmustx' Alıntı: samsung iphone 4 ve ipadleri toplattırma hakkını kazanmışken bi darbede wphonelardan yerse apple nokianın gerisinede düşer gibi geliyor. Genişletmek için tıkla ... Sadece amerikada yasaklandı diğer ülkelerde satışı devam ediyor.