ios veya android için hergün yeni bir sürüm veya güncelleme yayınlanıyor BADA da yaprak kıpırdamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cellmanbash

cellmanbash

Üye
    Konu Sahibi
ios veya android için hergün yeni bir sürüm veya güncelleme yayınlanıyor BADA da yaprak kıpırdamıyor
Eyyy samsung yetkilileri duyun sesimizi....

----------Eklendi @ 13:20:41 ---------- Yazıldı @ 13:16:30 ----------

hergün mutlaka bakıyorum kies'e buraya veya badaturkiye sayfasına ama hergün hüsran...

bbounce

bbounce

Üye
duymazlar kardes duymazlar,lanet olsun ilk defa sogudum telefondan...

Erzurumm

Üye
symbian bile artık güncelleniyo :D

fullwar

fullwar

Üye
Adam haklı beyler.

bbounce

bbounce

Üye
aynen

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
hakikatten ne zaman çıkacak bu güncelleme inanın pişman oldum samsung aldığıma 5800 kullanırken böyle değildi ufak tekekte olsa güncellemeler geliyordu en azından iyileştirmeler geliyordu bu bada 2 gelmeyecek gibi en gelecek yılın ortasına kadar kullanırım sanırım ben bu tlf satıp androidli bir cihaz almak gerektiğini düşünüyorum
"cellmanbash" arkadaşın dediği gibi oraya buraya bakmaktak sıkıldım belki bir haber vardır diye yine yok

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
Hızlı giden atın b-o-k-u seyrek düşer beyler diğer firmalar cok hızlı ilerliyor :)

ama gercekten can sıkıcı bi durum

• Beğen
Tepkiler: cellmanbash

xdriver

Üye
Bada 2.0 tam sürüm bu ayın sonlarında wave I,II için çıkıcakmış.

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Ben wave hakkında bada hakkında yorum yapınca beni dışLayanLar yahut beni rencide edip forumdan sogutan bazı arkadaşLara sesLenmek ıstıyorum :)
Ekimin tam ortasındayiz...
Ekimin iLk haftası cıkıyor dedınız kaynakLar sağLam dedınız ?
Ben burdayim peki ya siz ??? :) :) :)

• Beğen
cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
ne yazık ki durum biraz wahim. Bada, kullanıcılara tanıtıldığı ilk günlerden beri badalı olarak bu forumda yer aldım ve ısrarla iyimserliğimi korudum çünkü bada dan daha fazla beklentilerim vardı birincisi samsungun son yıllardaki şaşırtıcı derecedeki çıkışı wave ve galaxy serileriyle ikincisi de tamamen kendine ait bir işletim sistemi olmasından dolayıydı bir ay önce telefonumu düşürünce birden kafam esti ve iphoneye geçtim şimdi ios kullanınca badaya çok laf saydırmak istemiyorum ama diyeceğim sadece şu ki zaten hız ve destekte mükemmel olan ios yazılımına bi de yeni bir sürüm olan ios 5 i çıkardılar 200 e yakın iyileştirme ve özellik çıkarıldı arkadaşlar işte hizmet bu müşteri memnuniyeti bu ahh samsung ahh kullanıcılarına adam gibi hizmet sunsan nolur sanki mükemmeli yakalayamasan bile en azından bu kadar rezil bir hizmetten kurtulmuş olurdun

itunes e bile güncelleme çıkardılar artık türkçe de kullanabiliyorsun beni en çok hayrete düşürense eski itunes programını tamamen kaldırdım bilgisayardan hatta itunese bağlı bütün klasörleri sildim ve yeni sürümü yükledim sonra telefonu bağlayıp yedekleme yaptım yeni sürüme yükselttim o ara telefonumdaki herşey silindi ve yedekleme yaptığım için otomatik olarak yeniden yüklendi fifa 2011 oyununda türkiye liginde 18. maçımı yapıp oyunu kapatmıştım yeni yazılımla beraber telefonuma oyunu tekrar yüklediğimde ise ve diğer bütün oyun uygulamalar kaldığı yerden devam ediyordu sıfırlama diye bişey yoktu yani kimine göre basit bişey olsada bu bile benim için büyük bir hizmet iphoneye dava açıp duracağına birazda kendi derdine düşsede müşteriyi daha çok memnun etseler ..........

• Beğen

themirkin

Üye
iyiki bada lı telefon almamışım. samsung gio aldım androidli telefonu herkese tavsiye ederim. androit market uçsuz bucaksız sanki indir indir bitmiyor :))

cellmanbash

cellmanbash

Üye
    Konu Sahibi
samsung turkiye facebook sayfasından ilk defa tarih açıklaması geldi aralık sonu diye..

----------Eklendi @ 13:07:30 ---------- Yazıldı @ 13:03:58 ----------

Değerli Müşterilerimiz,

Bada 2.0 güncellemesi yıl sonunda Wave 1 ve Wave 2 model telefonlar için KIES üzerinden indirilebilecektir.

Saygılarımızla.

cellmanbash

cellmanbash

Üye
    Konu Sahibi
bada 2.0 1 senedir gelecek adamlar ios 5 i duyurdu birkaç ay içinde kullanıma sundu şimdi de ios 5.1 i yayınlamaya hazırlanıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt