ne yazık ki durum biraz wahim. Bada, kullanıcılara tanıtıldığı ilk günlerden beri badalı olarak bu forumda yer aldım ve ısrarla iyimserliğimi korudum çünkü bada dan daha fazla beklentilerim vardı birincisi samsungun son yıllardaki şaşırtıcı derecedeki çıkışı wave ve galaxy serileriyle ikincisi de tamamen kendine ait bir işletim sistemi olmasından dolayıydı bir ay önce telefonumu düşürünce birden kafam esti ve iphoneye geçtim şimdi ios kullanınca badaya çok laf saydırmak istemiyorum ama diyeceğim sadece şu ki zaten hız ve destekte mükemmel olan ios yazılımına bi de yeni bir sürüm olan ios 5 i çıkardılar 200 e yakın iyileştirme ve özellik çıkarıldı arkadaşlar işte hizmet bu müşteri memnuniyeti bu ahh samsung ahh kullanıcılarına adam gibi hizmet sunsan nolur sanki mükemmeli yakalayamasan bile en azından bu kadar rezil bir hizmetten kurtulmuş olurdun
itunes e bile güncelleme çıkardılar artık türkçe de kullanabiliyorsun beni en çok hayrete düşürense eski itunes programını tamamen kaldırdım bilgisayardan hatta itunese bağlı bütün klasörleri sildim ve yeni sürümü yükledim sonra telefonu bağlayıp yedekleme yaptım yeni sürüme yükselttim o ara telefonumdaki herşey silindi ve yedekleme yaptığım için otomatik olarak yeniden yüklendi fifa 2011 oyununda türkiye liginde 18. maçımı yapıp oyunu kapatmıştım yeni yazılımla beraber telefonuma oyunu tekrar yüklediğimde ise ve diğer bütün oyun uygulamalar kaldığı yerden devam ediyordu sıfırlama diye bişey yoktu yani kimine göre basit bişey olsada bu bile benim için büyük bir hizmet iphoneye dava açıp duracağına birazda kendi derdine düşsede müşteriyi daha çok memnun etseler ..........