0MG90
Üye
Niye yazamasınlar? 2inç mi ekranı? iOS'un klavyesi zaten Türkçe.Iphoneda nasil yaziyonuz ben hala anlamiyorumBi de turkce klavye kullananlar var
![]()
Niye yazamasınlar? 2inç mi ekranı? iOS'un klavyesi zaten Türkçe.Iphoneda nasil yaziyonuz ben hala anlamiyorumBi de turkce klavye kullananlar var
![]()
Sakin ol kardesim ekranı 2 inç demedim. Türkçe klavyede küçük olan tuşlar daha da küçülüyor onu kastettimNiye yazamasınlar? 2inç mi ekranı? iOS'un klavyesi zaten Türkçe.
DokunarakIphoneda nasil yaziyonuz ben hala anlamiyorumBi de turkce klavye kullananlar var
![]()

Bi dokunusta ayni anda 5-10 tusa basiliyor ondan dedimDokunarak![]()

Kullandın mı?Bi dokunusta ayni anda 5-10 tusa basiliyor ondan dedim![]()
3gs yaklasik 2 sene. 4s'i de 4 ay. 5 de abimde mevcut.Kullandın mı?
Ne kadar kullandın?
Köprünün altından çok sular aktı.3gs yaklasik 2 sene. 4s'i de 4 ay. 5 de abimde mevcut.
Hala ayni vallaKöprünün altından çok sular aktı.
Iphoneda nasil yaziyonuz ben hala anlamiyorumBi de turkce klavye kullananlar var
![]()
Klavye'nin yazmaya yaradigini anlamak icin beyin yoracak bi insan degilim kardeşim. iPhone'un ekrani bi smartphone icin kucuk bunu demek istiyorum neder atarlaniyor millet anlamis degilim.Yazılsın diye var demi o klavye? Süs değil. Beyni kullanmak lazım biraz. Yazılabilirim çok da rahat. Bak bunların hepsini o klavye ile yazdım.
Yazılsın diye var demi o klavye? Süs değil. Beyni kullanmak lazım biraz. Yazılabilirim çok da rahat. Bak bunların hepsini o klavye ile yazdım.
Ayrıca süs olmadığını anlamak için beyin yormaya gerek duymak o da güzel
Arkadaş ekranın ufak oluşuna bağlı olarak zor olduğunu ifade etmeye çalıştı Aynştayna bak ya. Bende ufak değil ki koymuşlar yazılabiliyor diyorum. Adamlar daha küçük bile olsa yazılabilir.Klavyenin yazması için beyin kullanmak bu da güzelAyrıca süs olmadığını anlamak için beyin yormaya gerek duymak o da güzel
Arkadaş ekranın ufak oluşuna bağlı olarak zor olduğunu ifade etmeye çalıştı
![]()
Babaninizin dükkanı gibi davranmayis kardeşim sunlara. iPhone'a laf ettik serefine degil.Aynştayna bak ya. Bende ufak değil ki koymuşlar yazılabiliyor diyorum. Adamlar daha küçük bile olsa yazılabilir.
Diğer arkadaş pardon. Her zaman iPhone a laf atılmasına kızmıştım.
Aynştayna bak ya. Bende ufak değil ki koymuşlar yazılabiliyor diyorum. Adamlar daha küçük bile olsa yazılabilir.
Diğer arkadaş pardon. Her zaman iPhone a laf atılmasına kızmıştım.
5 inch diye birsey demedim ki ben. 4 inch kucuk benim icin film ve oyun icin kotuAkıllı telefon diye 5inç mi olması lazım? Bu neyin kafası ?
Tamam kardes alirken sana sorariz. Steve jobs alertAlmayın gençler o zaman yani. Türkçe klavye kullanan bile var lafına her şeyi derim.