IOS Swype Klavye yok mu?

Sponsorlu Bağlantılar

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Niye yazamasınlar? 2inç mi ekranı? iOS'un klavyesi zaten Türkçe.
Sakin ol kardesim ekranı 2 inç demedim. Türkçe klavyede küçük olan tuşlar daha da küçülüyor onu kastettim

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Iphoneda nasil yaziyonuz ben hala anlamiyorum :D Bi de turkce klavye kullananlar var :D

Yazılsın diye var demi o klavye? Süs değil. Beyni kullanmak lazım biraz. Yazılabilirim çok da rahat. Bak bunların hepsini o klavye ile yazdım.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Yazılsın diye var demi o klavye? Süs değil. Beyni kullanmak lazım biraz. Yazılabilirim çok da rahat. Bak bunların hepsini o klavye ile yazdım.
Klavye'nin yazmaya yaradigini anlamak icin beyin yoracak bi insan degilim kardeşim. iPhone'un ekrani bi smartphone icin kucuk bunu demek istiyorum neder atarlaniyor millet anlamis degilim.

• Beğen
Tepkiler: altannemre
Kontrol

Kontrol

Üye

Klavyenin yazması için beyin kullanmak bu da güzel :) Ayrıca süs olmadığını anlamak için beyin yormaya gerek duymak o da güzel :) Arkadaş ekranın ufak oluşuna bağlı olarak zor olduğunu ifade etmeye çalıştı ;)

Serhan

Serhan

Üye
Apple swype i satın almıiştı ios 8 ile gelecek .

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Klavyenin yazması için beyin kullanmak bu da güzel :) Ayrıca süs olmadığını anlamak için beyin yormaya gerek duymak o da güzel :) Arkadaş ekranın ufak oluşuna bağlı olarak zor olduğunu ifade etmeye çalıştı ;)
Aynştayna bak ya. Bende ufak değil ki koymuşlar yazılabiliyor diyorum. Adamlar daha küçük bile olsa yazılabilir.

Diğer arkadaş pardon. Her zaman iPhone a laf atılmasına kızmıştım.

IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Aynştayna bak ya. Bende ufak değil ki koymuşlar yazılabiliyor diyorum. Adamlar daha küçük bile olsa yazılabilir.

Babaninizin dükkanı gibi davranmayis kardeşim sunlara. iPhone'a laf ettik serefine degil.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
0MG90

0MG90

Üye
Akıllı telefon diye 5inç mi olması lazım? Bu neyin kafası ?

Kontrol

Kontrol

Üye

sinemaya bak ya kendi tescilli markan gibi konusuyon

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Almayın gençler o zaman yani. Türkçe klavye kullanan bile var lafına her şeyi derim.

kahraman333333

kahraman333333

Üye
:)

Üst Alt