Baranbaris Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Zorlasam 10 saat olurdu herhalde Genişletmek için tıkla ... Güzel.
sLeepLe Üye 0MG90' Alıntı: Zorlasam 10 saat olurdu herhalde Genişletmek için tıkla ... %16 var daha 10 saati görürdü bence
0MG90' Alıntı: Zorlasam 10 saat olurdu herhalde Genişletmek için tıkla ... %16 var daha 10 saati görürdü bence
Luck Star Üye Sucrofe' Alıntı: İOS'un şarj performansından çekinmeye artık gerek kalmadı sanırım. Genişletmek için tıkla ... Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil
Sucrofe' Alıntı: İOS'un şarj performansından çekinmeye artık gerek kalmadı sanırım. Genişletmek için tıkla ... Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil
Baranbaris Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil Genişletmek için tıkla ... Bence aynen ekran süresi gibi [emoji106]
Luck Star' Alıntı: Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil Genişletmek için tıkla ... Bence aynen ekran süresi gibi [emoji106]
Luck Star Üye Baranbaris' Alıntı: Bence aynen ekran süresi gibi [emoji106] Genişletmek için tıkla ... Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayni
Baranbaris' Alıntı: Bence aynen ekran süresi gibi [emoji106] Genişletmek için tıkla ... Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayni
Baranbaris Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayni Genişletmek için tıkla ... Çünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur.
Luck Star' Alıntı: Telefonda müzik dinle ekran kapalıyken yine artıyor neresi ayni Genişletmek için tıkla ... Çünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur.
Luck Star Üye Baranbaris' Alıntı: Çünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur. Genişletmek için tıkla ... Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsun
Baranbaris' Alıntı: Çünkü kullanılıyor eminim androidde de artıyordur. Genişletmek için tıkla ... Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsun
Baranbaris Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsun Genişletmek için tıkla ... 2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106]
Luck Star' Alıntı: Androidde kullanımı gösteren yer de var ekranın açık kaldığı sure de var. Demekki bilmiyorsun Genişletmek için tıkla ... 2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106]
Sucrofe Üye Luck Star' Alıntı: Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil Genişletmek için tıkla ... Buradaki değerler onu gösteriyor ama sınıfa şarj aletiyle gelen bile var.
Luck Star' Alıntı: Ne kadar iPhone kullanan varsa cebinde şarj aletiyle dolaşıyor inanma bu değerler androiddeki ekran suresi gibi degil Genişletmek için tıkla ... Buradaki değerler onu gösteriyor ama sınıfa şarj aletiyle gelen bile var.
Luck Star Üye Baranbaris' Alıntı: 2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106] Genişletmek için tıkla ... Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor
Baranbaris' Alıntı: 2 yıl kullandım ama telefon açık müzik dinlemediğimden benimki ekran açık süresi oluyor ok? [emoji6][emoji106] Genişletmek için tıkla ... Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor
Baranbaris Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Bildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19]
Luck Star' Alıntı: Ekran ışığının açık kaldığı sureyi ve toplam bataryanin % kaçını ekranın kullandığını gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Bildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19]
Luck Star Üye Baranbaris' Alıntı: Bildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Sizdeki bunu gösteriyor
Baranbaris' Alıntı: Bildiğim şeyleri anlatıyorsun [emoji19] Genişletmek için tıkla ... Sizdeki bunu gösteriyor
Baranbaris Üye Konu Sahibi Luck Star' Alıntı: Sizdeki bunu gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Anladım biliyorum dedim niye tekrar tekrar yolluyorsun [emoji35]
Luck Star' Alıntı: Sizdeki bunu gösteriyor Genişletmek için tıkla ... Anladım biliyorum dedim niye tekrar tekrar yolluyorsun [emoji35]
Nextman Emekli Yönetici Gereksiz ve Anlamsız yere tartışma çıkartmayınız. Üye olarak bir başka üyeden varsa şikayetinizi foruma değil panele bildiriniz. Son kez ikaz ediyorum. Kimseninde savunma yapmasına gerek yok takip ediyorum.
Gereksiz ve Anlamsız yere tartışma çıkartmayınız. Üye olarak bir başka üyeden varsa şikayetinizi foruma değil panele bildiriniz. Son kez ikaz ediyorum. Kimseninde savunma yapmasına gerek yok takip ediyorum.
Gulu Gulu Kapalı Hesap Baranbaris' Alıntı: Çoktan var benim şarj iyi değil mi? Antutu Puanım da eskiden 20 binlerdeydi iOS 8'de 30 binlerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Ne işe yarıyor antutu? Kullanım: 11saat 49dk Beklemede: 1 gün 14 saat
Baranbaris' Alıntı: Çoktan var benim şarj iyi değil mi? Antutu Puanım da eskiden 20 binlerdeydi iOS 8'de 30 binlerde çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Ne işe yarıyor antutu? Kullanım: 11saat 49dk Beklemede: 1 gün 14 saat
Baranbaris Üye Konu Sahibi Patronun Patronu' Alıntı: Ne işe yarıyor antutu? Kullanım: 11saat 49dk Beklemede: 1 gün 14 saat Genişletmek için tıkla ... Bi nevi puan ölçüyor cihazının performansını belirtiyor güya ama bence doğru değil çok.
Patronun Patronu' Alıntı: Ne işe yarıyor antutu? Kullanım: 11saat 49dk Beklemede: 1 gün 14 saat Genişletmek için tıkla ... Bi nevi puan ölçüyor cihazının performansını belirtiyor güya ama bence doğru değil çok.