fgbvhjk Üye [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: jb nasıl oluyor anlamadım ios 8 ? Genişletmek için tıkla ... Telefon için jbli demiştim ios 7.1.2 de
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: jb nasıl oluyor anlamadım ios 8 ? Genişletmek için tıkla ... Telefon için jbli demiştim ios 7.1.2 de
sLeepLe Üye Baranbaris' Alıntı: Geçen gün tamamen şarjını bitirip şarj ettim ve rekorumu kırdım [emoji5]️ Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi Kullanım almışsın tebrik ederim
Baranbaris' Alıntı: Geçen gün tamamen şarjını bitirip şarj ettim ve rekorumu kırdım [emoji5]️ Genişletmek için tıkla ... Gayet iyi Kullanım almışsın tebrik ederim
ilo53 Üye 3g full açık 5saat anca gidiyor.3g yi kapatinca 7saate kadar uzatabiliyorum ara ara 3g kullanarak Wifi ile 9saati geçmiyor
3g full açık 5saat anca gidiyor.3g yi kapatinca 7saate kadar uzatabiliyorum ara ara 3g kullanarak Wifi ile 9saati geçmiyor
Baranbaris Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Bu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş. Genişletmek için tıkla ... Aynen [emoji4]
Sucrofe' Alıntı: Bu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş. Genişletmek için tıkla ... Aynen [emoji4]
sLeepLe Üye Sucrofe' Alıntı: Bu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş. Genişletmek için tıkla ... Bariz bir fark var aynen
Sucrofe' Alıntı: Bu grafiklere bakarsak İOS 8, şarjı adam etmiş. Genişletmek için tıkla ... Bariz bir fark var aynen
Baranbaris Üye Konu Sahibi sLeepLe' Alıntı: Bariz bir fark var aynen Genişletmek için tıkla ... Şuanda 6 saat Kullanım 1 gün 18 saat bekleme 1 saat real racing 3 oynadım şarj 14
sLeepLe' Alıntı: Bariz bir fark var aynen Genişletmek için tıkla ... Şuanda 6 saat Kullanım 1 gün 18 saat bekleme 1 saat real racing 3 oynadım şarj 14
Baranbaris Üye Konu Sahibi Son durum bu real racing oynamasaydım süre daha fazla olurdu ama yarın Güncelleme esnasında az şarjda kalmamak için bitirdim.
Son durum bu real racing oynamasaydım süre daha fazla olurdu ama yarın Güncelleme esnasında az şarjda kalmamak için bitirdim.
rodinatr Üye Sucrofe' Alıntı: Şarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be. Genişletmek için tıkla ... iphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşke
Sucrofe' Alıntı: Şarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be. Genişletmek için tıkla ... iphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşke
Baranbaris Üye Konu Sahibi Sucrofe' Alıntı: Şarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be. Genişletmek için tıkla ... Sorunumuz batarya değilmiş demekki rodinatr' Alıntı: iphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Aynen
Sucrofe' Alıntı: Şarj konusunda G2'yle yarışacak kadar gelişti mi iPhone'lar? Vay be. Genişletmek için tıkla ... Sorunumuz batarya değilmiş demekki rodinatr' Alıntı: iphone her konuda gelişmiş zaten g2 kamera konsunda gelişseydi keşke Genişletmek için tıkla ... Aynen
fgbvhjk Üye İphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor
Baranbaris Üye Konu Sahibi fgbvhjk' Alıntı: İphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor Genişletmek için tıkla ... Woaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi.
fgbvhjk' Alıntı: İphone 6 da şarj işini gerçekten halletmişler Bu arada pcden müzik attım ondan şarja takıldı yazıyor Genişletmek için tıkla ... Woaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi.
fgbvhjk Üye Baranbaris' Alıntı: Woaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi. Genişletmek için tıkla ... Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunum
Baranbaris' Alıntı: Woaw 6 mı aldın hayırlı olsun kardeşim şarj durumu da gayet iyi. Genişletmek için tıkla ... Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunum
Baranbaris Üye Konu Sahibi fgbvhjk' Alıntı: Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunum Genişletmek için tıkla ... Ben arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu.
fgbvhjk' Alıntı: Saol hocam gerçekten çok iyi bir cihaz olmuş çok memnunum Genişletmek için tıkla ... Ben arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu.
fgbvhjk Üye Baranbaris' Alıntı: Ben arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu. Genişletmek için tıkla ... Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum valla
Baranbaris' Alıntı: Ben arka kısmını sevmedim fakat performans olarak iyi bir cihaz. Eski Oval olmayan Tasarımı da bence ayrıca hoştu. Genişletmek için tıkla ... Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum valla
Baranbaris Üye Konu Sahibi fgbvhjk' Alıntı: Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle bende o Yüzden sevmedim.
fgbvhjk' Alıntı: Bende arka tarafta kamera çıkıntısı hiç beğenmedim kamera camı çizilecek diye korkuyorum valla Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle bende o Yüzden sevmedim.