Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir.
teknolojibaronu' Alıntı: Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir.
Baranbaris Üye Konu Sahibi [USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yoo mesela ben benim konuşan tom kullanırken de öyle oluyordu
[USER=2522]@serhan[/USER]' Alıntı: Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir. Genişletmek için tıkla ... Yoo mesela ben benim konuşan tom kullanırken de öyle oluyordu
teknolojibaronu Üye iOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba
Baranbaris Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle çok bekletiyor haftaya public beta çıkacak onu yuklersin bende öyle yapacağım
teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle çok bekletiyor haftaya public beta çıkacak onu yuklersin bende öyle yapacağım
Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir. teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba Genişletmek için tıkla ... Beta 2 de sorunlu 3ü bekle
teknolojibaronu' Alıntı: Neyi görüp çıktı onu merak ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evindeki herhangi bir İOS cihaz açıksa bağlantı yapmış olabilir. teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9'un son uygulama kısmı aklıma geldikçe yükleysim geliyor ama baya sorunluymuş galiba Genişletmek için tıkla ... Beta 2 de sorunlu 3ü bekle
teknolojibaronu Üye En son iOS 7 de betaları kuruyordum onda gold birşey birşey vardı o baya stabildi
Serhan Üye teknolojibaronu' Alıntı: En son iOS 7 de betaları kuruyordum onda gold birşey birşey vardı o baya stabildi Genişletmek için tıkla ... Aynen o tam sürümün farksız haliydi geliştiriciler denesin diye yayınlamışlardı.
teknolojibaronu' Alıntı: En son iOS 7 de betaları kuruyordum onda gold birşey birşey vardı o baya stabildi Genişletmek için tıkla ... Aynen o tam sürümün farksız haliydi geliştiriciler denesin diye yayınlamışlardı.
sLeepLe Üye ios 9 beta 2 kullandım güzel olmuş fakat bazı yavaşlıklar vardı bende hızlı bir sürüm bekliyorum
teknolojibaronu Üye Dostlar markette internet paketi sayacı bildiğiniz bir uygulama var mı? Arayüz kaliteli ve türkçe olan?
Dostlar markette internet paketi sayacı bildiğiniz bir uygulama var mı? Arayüz kaliteli ve türkçe olan?
Baranbaris Üye Konu Sahibi teknolojibaronu' Alıntı: Dostlar markette internet paketi sayacı bildiğiniz bir uygulama var mı? Arayüz kaliteli ve türkçe olan? Genişletmek için tıkla ... Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım.
teknolojibaronu' Alıntı: Dostlar markette internet paketi sayacı bildiğiniz bir uygulama var mı? Arayüz kaliteli ve türkçe olan? Genişletmek için tıkla ... Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım.
teknolojibaronu Üye Baranbaris' Alıntı: Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım. Genişletmek için tıkla ... iOS 9 ile eklense güzel olur aslında.
Baranbaris' Alıntı: Dataman var İngilizce ama ben ücretsizken almıştım şuan paralı sanırım. Genişletmek için tıkla ... iOS 9 ile eklense güzel olur aslında.
Baranbaris Üye Konu Sahibi 0MG90' Alıntı: Mağaza fırsatları konusunda paylaşmıştım şimdi ücreti olabilir Genişletmek için tıkla ... Ben çok önceden almıştım olabilir aynen teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9 ile eklense güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla ... Bence de
0MG90' Alıntı: Mağaza fırsatları konusunda paylaşmıştım şimdi ücreti olabilir Genişletmek için tıkla ... Ben çok önceden almıştım olabilir aynen teknolojibaronu' Alıntı: iOS 9 ile eklense güzel olur aslında. Genişletmek için tıkla ... Bence de
blader3535 Üye konuyu hortlatmış gibi olacağım ama iphone u 2. el alıpta iyi geri dönüş alan var mı bataryadan
Baranbaris Üye Konu Sahibi blader3535' Alıntı: konuyu hortlatmış gibi olacağım ama iphone u 2. el alıpta iyi geri dönüş alan var mı bataryadan Genişletmek için tıkla ... Konunun yeri burası değil yeni konu olarak açarsan sevinirim [emoji19]
blader3535' Alıntı: konuyu hortlatmış gibi olacağım ama iphone u 2. el alıpta iyi geri dönüş alan var mı bataryadan Genişletmek için tıkla ... Konunun yeri burası değil yeni konu olarak açarsan sevinirim [emoji19]
teknolojibaronu Üye Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten. Son düzenleme: 14 Ağu 2015
Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten.
sLeepLe Üye teknolojibaronu' Alıntı: Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten. Genişletmek için tıkla ... gayet iyi olmuş teknolojibaronu' Alıntı: Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten. Genişletmek için tıkla ... gayet iyi olmuş
teknolojibaronu' Alıntı: Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten. Genişletmek için tıkla ... gayet iyi olmuş teknolojibaronu' Alıntı: Nasıl olmuş elma görüntüsü bozulcak diye tedirgin oldum ama sorunsuz oturdu. Perspektif büyütme kapandı o sebebten. Genişletmek için tıkla ... gayet iyi olmuş
Türe Üye Mümkün olduğu kadar %20'nin altına düşürmem şarjı. O yüzden genelde 17 saat beklemede ve 6 saat kullanımda oluyor.
Mümkün olduğu kadar %20'nin altına düşürmem şarjı. O yüzden genelde 17 saat beklemede ve 6 saat kullanımda oluyor.