Haber iOS Beta Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

theeternal

theeternal

Üye
Kilit ekranındaki düzenlemeyi şöyle yapsalar daha güzel olabilir.

Kilidi açmak için kaydırın. Bu özellik geri gelsin gene ekranı sağa çekelim şifre girelim. Kamerayı gene aynı sistem yukarı kaldırınca kullanabilelim. Ve son olarak o widget denen şeyi de ekranı sola çektiğimizde kullanabilelim. Yani boşluktaki tarafı kullanırsalar daha iyi olur herkes için. Anlatabildim umarım.

iPhone ile uygulamasından gönderildi.

Aynen hocam benim dediğim gibi

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beyler yardım edin kafayı yiyeceğim. 9.3.2 ye dönemiyorum. Çünkü telefon iTunes a bağlıyken dfu modayken açılıyor. Ve iPhone aygıtı geri yükleyemedi aygıt bulunamıyor diyor. iPhone mu bul kapalı. Global ipsw ve gsm üzerinde denedim olmuyor. Telefon güncellemenin ortasında açılıyor.

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Beyler yardım edin kafayı yiyeceğim. 9.3.2 ye dönemiyorum. Çünkü telefon iTunes a bağlıyken dfu modayken açılıyor. Ve iPhone aygıtı geri yükleyemedi aygıt bulunamıyor diyor. iPhone mu bul kapalı. Global ipsw ve gsm üzerinde denedim olmuyor. Telefon güncellemenin ortasında açılıyor.

Banada olmuştu öyle deneye deneye halletmiştim ios 9 çıktığında başıma gelmişti

• Beğen
Tepkiler: İp5furkan
Türe

Türe

Üye

Profili silmiş miydiniz ?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Profili silmiş miydiniz ?

Sildim hocam. iPhone'umu bul kapalı iCloud kapalı. Dfu moda alıyorum. Kurtarılma modunda bir iPhone bulundu diyor. Shifte basarken iPhone geri yükle seçeneğine tıklıyorum. ( güncellemeleri denetle kısmına tıklanmıyor ) yazılım çıkarılıyor diyor tam ortaya geldiğinde. Telefon açılıyor. Ve sonra hata mesajı alıyorum. iPhone bulunamadı diye. Tek sorun cihazın geri yükleme sırasında geri açılması.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Banada olmuştu öyle deneye deneye halletmiştim ios 9 çıktığında başıma gelmişti

Kafayı yedim kaçıncı deneyişim. Telefon açılmasa güncellemenin ortasında hallolacak. Niye böyle hocam hatamı yapıyorum bi yerde ?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kafayı yedim kaçıncı deneyişim. Telefon açılmasa güncellemenin ortasında hallolacak. Niye böyle hocam hatamı yapıyorum bi yerde ?

Onun bi yöntemi vardı internetten bulmuştum bende hocam home tuşu ve açma kapama tuşu ile bir şeyler yapılıyordu sanırım ama yanlış yönlendirme yapmayayım

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Hocam. Düşürebildim nihayet. Teşekkür ederim yardımlarınız için. iOS 10 beta 2 iOS 9.3.3 beta 5 e oranla daha stabil. Ama bazı bugları iPhone'dan soğutuyordu.

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Ne demek Babacan abi bekliyorum yorumunu

Yazmayı unuttum kusura bakma canım babacanım dedigin gibi yaptım oldu Allah razı olsun canım babacanım

İp5furkan

İp5furkan

Üye

Ne demek Babacan abi :)

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Beta 3 çıkmadı mı daha ?

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Beta 3 çıkmadı mı daha ?

Beta 2nin çıkması yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta sürmüştü. Bu da aynı şekilde olabilir. Hatta daha uzun. Çünkü eylüle daha var

İp5furkan

İp5furkan

Üye
9.3.3 finali peki hocam ?

0343434

0343434

Üye
iOS 10 Beta 3 yayınlandı.

0343434

0343434

Üye
Public Beta 2 yayınlandı.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
arkadaşlar developer profili yükledim yeniden başlattım ama beta 2 halka açık olan sürümü yükledi nasıl düzeltebilirim beta 3 yüklemek için geliştirici hesabına da giriş yaptım beceremedim

İp5furkan

İp5furkan

Üye
arkadaşlar developer profili yükledim yeniden başlattım ama beta 2 halka açık olan sürümü yükledi nasıl düzeltebilirim beta 3 yüklemek için geliştirici hesabına da giriş yaptım beceremedim

Pb profilini silip denediniz mi hocam ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt