Pil konusunda iyi gibi. fu ll şarj ettim ve kullanım 34 dakika, beklemede 48 dakika ve hâlâ %100. Ama bu yorumu yazarken en aşağı inmiyor. Yazıyı silerken iniyor sadece. Yanlış yazdım ve silmek istedim. En aşağı atıyor. Onun dışında bir sıkıntı yok gibi şu an
Aşağı atma olayını sadece bu sitede yapıyor. Onu da belirteyim
Edit: atma olayını sadece bu sitede değil, tüm sitelerde yapıyor. Ve sadece silme tuşunda değil klavyedeki bazı özel karakterlerde de yapıyor. Mesela iki nokta üst üste koyduğumda aşağı attı
Hocam sizin şu dediğiniz sıkıntı Web üzerinden mi yoksa uygulamadan mı? iOS 9'a geçmeden bakmak istiyorum.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Safari üzerinden hocam.
iPhone ileLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasından gönderildi.
Şimdi denedim ve sonuç dediğiniz gibi. Ama başka sitelerde böyle bir sıkıntı yaşamadım. Sanırsam site uyumluluğu ile alakalı bir durum oluşmuş ortada.
Olabilitesi yüksek hocam. Bazen bildirim çubuğundaki bildiriye dokununca uygulama pat diye geliyor önüme
Final sürümünde bayağı iyileşeceğine inanıyorum ben. Hayırlısı bakalım
Sent from my iPhone using Tapatalk
. Ayriyeten o elinize aldığınızda uyanması saçma bi özellik bence. Pekte gerekli değil diye düşünüyorumValla ben 9 a dönmeyi düşünmüyorum arkadaşlar. 9 daki titremeleri gözümün önüne getirdikçe iOS 10 daha cazip geliyor. Ayriyeten o elinize aldığınızda uyanması saçma bi özellik bence. Pekte gerekli değil diye düşünüyorum
Nasıl begenmediniz ele alınca uyanma özelligini şaşırdım diger sistemler çift tıkla uyandırma koyuyor adamlar tıklamaya gerek kalmadan uyandırma yapmış şahsen benim çok begendigim özelliklerden birisi
Onu bunu bilmem de , ben 9.3.2'ye geri döndüm beyler.

Valla eline alınca uyanma özelliği arkadaşında dediği gibi başka biri alınca da uyanacak he başka biri eline alınca orta veya üst tuşa alınca da uyandırabilir ama sürekli ele alınca uyanması eldeyken sürekli uyanıp duracak ve bu özellik sensör kullanacak şarj yer 5sime gerek duymuyorum ben zaten bataryası minik![]()