Haber iOS 9.2 public beta1 çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
yüklediğin bi uygulama mı bozuyor acaba anlamadım :hmmm

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Reklam en geleyici süper oldu safari de herşeyi engelliyor babacanım

eRdaL.

eRdaL.

Üye

eRdaL.

eRdaL.

Üye
bende gözükmedi beta 2 ya duydum bir kaç yerden size de gelmiş

Bu assistiveTouch özelliştirile bildiginden beri kullandıgım ve sevdigim bir özellik fakat klavye açıldıgı zaman eski bulunan yerine dönmüyordu şimdi olmuş her şekilde eski yerine dönüyor şu an için tek fark ettigim bu:)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
O Normal Beta. Bizim Kullandığımız Public Beta. Büyük İhtimalle Bize de Yarın Gelir...
he onu fark etmedim :oke:
Bu assistiveTouch özelliştirile bildiginden beri kullandıgım ve sevdigim bir özellik fakat klavye açıldıgı zaman eski bulunan yerine dönmüyordu şimdi olmuş her şekilde eski yerine dönüyor şu an için tek fark ettigim bu:)
geri dönmeme olayını fark etmiştim bak düzelmesi iyi olmuş :)

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
@sLeepLe Kardeş. Profilden Public Beta İçin Yüklediğin Profili Sil. Restart At. Direk Beta 2 Geliyor ;)
Yani OTA ya Düşüyor ;)

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Esas sürümü ne zaman iner otaya?

AlThe0

AlThe0

Üye
Ben ilk iphone telefon'umu alalı 2 hafta oldu neredeyse. Şimdi bu public beta'yı yüklemek uygun mudur? Yani bunlar stabil sürüm mü yoksa stabil sürüm en son çıkan 9.2 mi oluyor? Public beta yüklesem bir zarırı olur mu?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Public beta 2 çıkmıştır!!
Ben ilk iphone telefon'umu alalı 2 hafta oldu neredeyse. Şimdi bu public beta'yı yüklemek uygun mudur? Yani bunlar stabil sürüm mü yoksa stabil sürüm en son çıkan 9.2 mi oluyor? Public beta yüklesem bir zarırı olur mu?
Hiç bir zarar olmaz keyfi bir şeydir bu yüklemek isterseniz yükleyin 9.1 den daha stabil

İp5furkan

İp5furkan

Üye
Arkadaşlar şuan 9.1 sürümündeyim. Şimdi bu public beta dediğiniz şey aynı iOS'in resmi sürümü mü? Nasıl yükleyebilirim ? Mesela şuan ana menüde Spotlight'ı açmak için aşağı kaydırdığım da Siri önerileri gelirken bi kasma yaşıyorum. Ayriyeten whatsapptan mesaj gelince üstten cevapladığım Zaman klavye 1-2 Sn sonra kapanıyor. Bu sorunlar 9.2 public beta da var mı? Ve ben bu public betayı Nasıl yükleyebilirim? Kayıt falan duymuştum bi zararı yoktur değil mi ?
Arkadaşlar şimdi başardım bu kayıt olma profil işlerini falan 9.2 pıblic beta 2 diyor şimdi bu 9.1 den daha mı stabil yani belirttiğim durumlar olur mu gene ? Ayriyeten 1.2 GB diyor ? Ve son bir şey daha. Ben bu public beta üyeliğinden çıkmak istesem ve beta sürümleri kaldırıp resmi sürümleri kullanmak istesem Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi çok konuştun be bi sus diyorsunuz belki ama bir şey daha soracağım :D

Ben biraz takıntılıyım yani kasmasın isterim. Şimdi oldu ki ben bu 9.2 public beta 2 yi çok beğendim stabil geldi hiç bir kusur yok (şarjda sorun varsa sorun olmaz ) kalmak istedim ve güncelleme falan yapmadım. Bi kullanım süresi falan var mı bu public betaların ? Yoksa güncellemesek bile stabil çalışır mı ? Teşekkürler katlanıp cevap vereceğiniz için :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şuan 9.1 sürümündeyim. Şimdi bu public beta dediğiniz şey aynı iOS'in resmi sürümü mü? Nasıl yükleyebilirim ? Mesela şuan ana menüde Spotlight'ı açmak için aşağı kaydırdığım da Siri önerileri gelirken bi kasma yaşıyorum. Ayriyeten whatsapptan mesaj gelince üstten cevapladığım Zaman klavye 1-2 Sn sonra kapanıyor. Bu sorunlar 9.2 public beta da var mı? Ve ben bu public betayı Nasıl yükleyebilirim? Kayıt falan duymuştum bi zararı yoktur değil mi ?
Arkadaşlar şimdi başardım bu kayıt olma profil işlerini falan 9.2 pıblic beta 2 diyor şimdi bu 9.1 den daha mı stabil yani belirttiğim durumlar olur mu gene ? Ayriyeten 1.2 GB diyor ? Ve son bir şey daha. Ben bu public beta üyeliğinden çıkmak istesem ve beta sürümleri kaldırıp resmi sürümleri kullanmak istesem Nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Şimdi çok konuştun be bi sus diyorsunuz belki ama bir şey daha soracağım :D

Ben biraz takıntılıyım yani kasmasın isterim. Şimdi oldu ki ben bu 9.2 public beta 2 yi çok beğendim stabil geldi hiç bir kusur yok (şarjda sorun varsa sorun olmaz ) kalmak istedim ve güncelleme falan yapmadım. Bi kullanım süresi falan var mı bu public betaların ? Yoksa güncellemesek bile stabil çalışır mı ? Teşekkürler katlanıp cevap vereceğiniz için :)
9.1 sürümüne göre 9.2 public beta 2 gayet stabil çalışıyor dedin klavye sorununu yaşamadım. kayıt olduysan indiriyorsun telefondan kendi kuruyor zaten bir zararı yok. publicten çıkmak istersen sana verdiği profili telefondan siliyorsun itunes ile tam sürüm çıktığında restore edersin artık public sürümlerini almazsın. belli bir süresi de yok diye biliyorum :)

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
Aynen babacanlarım belli bir süresi yok gerçekten bende kullanıyorum ve gayette memnun tek sevmediğim noktası her güncelleme de 1 gb üzeri güncelleme vermesi beta 1 yüklü 2 yüklerken 100 mgb dese örnek çok güzel olurdu ama internet hızlı ise bence sorun yok onun dışında ayarlar genel profil sil dediğinde beta sürümünü kaldırmış olursun Final sürümünü de yine kurabilirsin çıktığın da bazen buğ kalıyor beta kullanıcıları olarak o yüzden Final sürümünde temiz kurulum yapmakta fayda vardır babacanlarım