Karşılaştırma iOS 9.2 pb 2 tecrübelerim.

Sponsorlu Bağlantılar

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.2 pb 2 tecrübelerim.
Bugün saat 13:00 itibariyle telefonu iOS 9.2 pb 2 ye güncelledim 1.2 GB boyutundaydı. Şimdi iOS 9.1 ve iOS 9.2 karşılaştıracağım umarım ki katkım olur yükseltmenizde veya kullandığınız sürümde kalmanızda

Aynı anda telefonu açtığım da (hepsi saniye olarak not edildi) 9.1 1-2 Sn daha önce açıldı. Bildirim barı denetim merkezi çoklu görevde 9.2 9.1 den iki tık önde. Spotlight (sola çektiğimiz değil) 9.2 de daha yumuşak ve kasma yok. Uygulama açılma süreleri 9.2 9.1 den 1-2 Sn önde. Whatsapp üstten cevaplama mevzusunda 9.1 de mesajı yazıp yolladığım da klavye 2-3 Sn sonra kapanıyordu. 9.2 de bu süre sıfır anında kapanıyor. Şarj olarak bu metni yazmaya %100 şarjda başladım nerdeyse 25 dk dır parlaklık son seviye internet açık ve aynı anda 6 uygulama açık olmasına rağmen hala %100 şarj konusunda gayet iyi. Katılanlar olur olmayanlarda. Benim görüşlerim bunlar. Sizlerde tecrübelerinizi paylaşırsanız daha iyi olacaktır her şey :)
Eklemeyi unuttuğum iki şey daha var :D

App Store ve safari 9.1 den kat be kat daha iyi

AlThe0

AlThe0

Üye
Şimdi bu güncellemeyi yapasım geldi ama önce geliştirici felan olmam gerekiyor heralde

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sana yemin bile edebilirim hiç bir şey bilmiyordum 20-25 dk içinde yarım yamalak İngilizcemle çeviri yapıp kayıt oldum sonra gerisi geldi geliştirici olmakla alakası yok

burakicyar

Üye
Hocam sana yemin bile edebilirim hiç bir şey bilmiyordum 20-25 dk içinde yarım yamalak İngilizcemle çeviri yapıp kayıt oldum sonra gerisi geldi geliştirici olmakla alakası yok

2. Kısımdan Download Profile diyoruz, telefonu yeniden başlatıyorsun.
Ardından güncellemeleri denetleyerek PB güncelleme yazılımlarını kuruyorsun.
Dipnot: iTunes üzerinden YEDEKLEME yapmayı unutma.

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
@burakicyar hocam sen kurdun mu 9.2 pb 2 yi?

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
@burakicyar hocam siz kurdunuz mu yeni sürümü ?
@shadow-mavi hocam şey soracağım ya bu mesaj uygulamasında oluyor sadece. Mesajı giriyorum diyelim 3 kelimelik bir şeyi hızlı yazıyorum klavye bir süre donduktan sonra seri şekilde yazıyor ve sanki arada uygulama sonlandırma da kasıyor gibime geliyor ne dersin hocam

shadow-mavi

shadow-mavi

Üye
@burakicyar hocam siz kurdunuz mu yeni sürümü ?
@shadow-mavi hocam şey soracağım ya bu mesaj uygulamasında oluyor sadece. Mesajı giriyorum diyelim 3 kelimelik bir şeyi hızlı yazıyorum klavye bir süre donduktan sonra seri şekilde yazıyor ve sanki arada uygulama sonlandırma da kasıyor gibime geliyor ne dersin hocam

Canım babacanım kullandığın sürüm beta sürümü mü öncelikle ve sonrasında 3 sınıf bir klavye kullan babacanım SwiftKey örnek bunu bir dene yine aynı sorun devam ederse yaz babacanım

İp5furkan

İp5furkan

Üye
    Konu Sahibi
Aynen hocam beta sürümü ve ben orjinalciyim biraz iPhoneun dışındaki klavye kullanamam :)

AdemOyuklu

Üye
9,2 ne zaman resmiyet kazanıp yayınlanacak bilgisi olan var mı ?

Üst Alt