Bu akşam fark ettim arkadaşlar güncelledim geekbench sonuçlarına göre 9.1 den hızlı çıktı bazı buglar takılmalar da düzelmiş. Şarj konusunda şuan bir şey söyleyemem ilerleyen zamanlarda ancak. İsteyen güncelleyebilir.![]()

Tavsiye EderimBende yükleyeyim bakalım
Telefonu Kapatıp Aç. Bende Bir Kere Takılı KalmıştıSu an kullaniyorum 9.2 PB bi 20 DK %29 da takili kaldi ( batarya bozuk ondan yapiyo bence) daha sonta %5 dustu ama su an pil omru ve performans acisindan gayet iyi tavaiye ederim
Edit : sarj komple bittikten sonra bi 30 dk dir sarjdaydi ama %26 doldurmus sarji adaptor orjinal samsung adaptoru
Telefonu Kapatıp Aç. Bende Bir Kere Takılı Kalmıştı

bence de şuan en iyi sürüm buşarj bana da sorun yapmıyor benim için günü çıkarsın yeterli ve çıkarıyor da
o yuzden vaz gectim ikna edersim iPhone 6S e de beta yi yuklerim Harfle Derken Hocam?Rehberim de harfle arama yapamıyorum resmi sürümde de böyleydi şimdi de aynı
bende öyle bir sorun yok restore etmeyi deneyin bi isterseniz
ayarlardan değil itunes ile restore edinAyarlardan cihazı sıfırladım ama sonuç yine aynı
9.2 olduğu için yazılım bulunamadı hatası veriyor iTunes ama tekrar sıfırladım ve yedeği yüklemeden sıfırdan açılış yaptım düzeldi