Haber iOS 9.2 public beta1 çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
iOS 9.2 public beta1 çıktı
Bu akşam fark ettim arkadaşlar güncelledim geekbench sonuçlarına göre 9.1 den hızlı çıktı bazı buglar takılmalar da düzelmiş. Şarj konusunda şuan bir şey söyleyemem ilerleyen zamanlarda ancak. İsteyen güncelleyebilir. :)

• Beğen
Tepkiler: ghstr

AlThe0

AlThe0

Üye
Ben iPhone 6s kullanıyorum, şu şarj olayını geliştirmeleri lazım ama tam stabil sürüm içi bekleyeceğim.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Bu akşam fark ettim arkadaşlar güncelledim geekbench sonuçlarına göre 9.1 den hızlı çıktı bazı buglar takılmalar da düzelmiş. Şarj konusunda şuan bir şey söyleyemem ilerleyen zamanlarda ancak. İsteyen güncelleyebilir. :)

en kısa sürede güncelliyorum haber için teşekkürler :oke:
indirmeye başladım hadi hayırlısı :ehe

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
Şarj yine aynı gibi geldi bana

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Care kolay kolay bulamazlar ona bence :zzz:

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Şarj Konusunda PowerBank En İyi Yöntem. iPhone Kullanıyorsan Başka Çaren Yok. Ben Şikayet Etmiyorum. Bende PowerBank Var Ama Daha Bir Kere Bile Kullanmadım.

Ama 9.2 PB Şu An En İyi Sürüm ;)

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bende yükleyeyim bakalım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Su an kullaniyorum 9.2 PB bi 20 DK %29 da takili kaldi ( batarya bozuk ondan yapiyo bence :ehe ) daha sonta %5 dustu ama su an pil omru ve performans acisindan gayet iyi tavaiye ederim
Edit : sarj komple bittikten sonra bi 30 dk dir sarjdaydi ama %26 doldurmus sarji adaptor orjinal samsung adaptoru

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Su an kullaniyorum 9.2 PB bi 20 DK %29 da takili kaldi ( batarya bozuk ondan yapiyo bence :ehe ) daha sonta %5 dustu ama su an pil omru ve performans acisindan gayet iyi tavaiye ederim
Edit : sarj komple bittikten sonra bi 30 dk dir sarjdaydi ama %26 doldurmus sarji adaptor orjinal samsung adaptoru
Telefonu Kapatıp Aç. Bende Bir Kere Takılı Kalmıştı

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
bence de şuan en iyi sürüm bu :oke: şarj bana da sorun yapmıyor benim için günü çıkarsın yeterli ve çıkarıyor da

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Telefonu Kapatıp Aç. Bende Bir Kere Takılı Kalmıştı

Biliyorum hocam oyle duzelecegini ama 30 DK boyunca sarjin dusmemesi hosuma gitti :ehe
bence de şuan en iyi sürüm bu :oke: şarj bana da sorun yapmıyor benim için günü çıkarsın yeterli ve çıkarıyor da

Bende batarya degisicektim iOS 9.2 den sonra ama abim SGS 4 unu verecek bana :ehe o yuzden vaz gectim ikna edersim iPhone 6S e de beta yi yuklerim ;)

seco_can_can

seco_can_can

Üye
şuan 5c kullanıyorum hakikaten 9.2 pb1 daha stabil pil performansta

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Rehberim de harfle arama yapamıyorum resmi sürümde de böyleydi şimdi de aynı

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Klavye den kişi araması yapmıyor sonuç yok diyor

sLeepLe

sLeepLe

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle bir sorun yok restore etmeyi deneyin bi isterseniz

• Beğen
Tepkiler: ghstr
eRdaL.

eRdaL.

Üye
9.2 olduğu için yazılım bulunamadı hatası veriyor iTunes ama tekrar sıfırladım ve yedeği yüklemeden sıfırdan açılış yaptım düzeldi
9.2 olduğu için yazılım bulunamadı hatası veriyor iTunes ama tekrar sıfırladım ve yedeği yüklemeden sıfırdan açılış yaptım düzeldi

İlk başta düzelmişti ama sorun yine ortaya çıktı benle kafa buluyor herhalde:)