mavicasper1
Üye
mavicasper kardeşim iyi mi 8.1 7 den bende gecicem
eyw kardeşim saolasın şarjla ilgili sıkıntı varmı yüzde cabk düşüyormu
Yakında Wi-Fi yok hiç yarın bakacaz artık
bence geçme , bi sorunların halledilsin , haberşler filan çıksın sorunların giderildiğine dair öle güncelle bence , biliyorsun ios 7 ye dönme yok geri , ios 6 gibi.eyw kardeşim saolasın şarjla ilgili sıkıntı varmı yüzde cabk düşüyormu
Bence de 7'deki stabiliteyi bulmazsın kal orada [emoji1]bence geçme , bi sorunların halledilsin , haberşler filan çıksın sorunların giderildiğine dair öle güncelle bence , biliyorsun ios 7 ye dönme yok geri , ios 6 gibi.
Onlar artık olmuyor ben denedim. 7.1.2 olmamıştı.veya ios 7 yi yedekleme mi ne varmış yedekle öle geç
Jb at 6 yükle en iyisiOnlar artık olmuyor ben denedim. 7.1.2 olmamıştı.
Jb ile 6'ya dönülüyor mu? Bilmiyordum [emoji15]Jb at 6 yükle en iyisi
Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildimJb ile 6'ya dönülüyor mu? Bilmiyordum [emoji15]
Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildim
Garanti bitmeden JB yapmam ben [emoji21]Bulursan dönersin . dosyası lazim . ben dönmustum sonra satınca telefonu ne var ne yok sildim
Kalıyor, evet.Jb yapınca telefon garanti dışı kalıyo mu peki ?
Jb iyi fakat bu garanti olayı sıkıntı işteEvet garanti gider.
Aynen öyle ben JB'yi yapsam yapsam versiyon düşürmeye yaparım.Jb iyi fakat bu garanti olayı sıkıntı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?