Teşekkürler Süleyman.![]()

Teşekkürler Kardeşim Gerçekten Çok güzel bir değişim Oldu IOS 7 ile Merakla Kullanıcıya Sunulmasını Bekliyorum
Ablamın cihaza yüklicem

Apple ve iPhone sempatisi olup da da android kullanan birisi olarak kendi görüşüm kesinlikle bu güncellemenin olmadığı kanaatinde. İkonlar, mesaj yazma şeyi vs. berbat. Tüm asilliğini kaybetmiş.
Şunu da anladım ki ben iPhone'u sade oluşu ve asilliği, klasikliği ile seviyormuşum. Olmamış bu apple..
hep aynı tasarımla nereye kadar gidecek tahminim iphone kullanıcılarının yarısı değişim istiyordur menü güzel olmuş
Apple ve iPhone sempatisi olup da da android kullanan birisi olarak kendi görüşüm kesinlikle bu güncellemenin olmadığı kanaatinde. İkonlar, mesaj yazma şeyi vs. berbat. Tüm asilliğini kaybetmiş.
Şunu da anladım ki ben iPhone'u sade oluşu ve asilliği, klasikliği ile seviyormuşum. Olmamış bu apple..
ben ios arayüzünü pek sevmem ama android ve wp8 den daha iyi bi arayüz vermiş açıkçası ikonlar filan harika olmuş ama yeni işletim sistemi demek beraberinde sorun demek uygulama desteği varmıdır acaba![]()
Ne yeni işletim sistemi kardeş ya
Ha iyi yönleri yok mu,tabii ki var. Müzik çalar, iTunes Radyo, Siri falan harika olmuş bence.Şaka mı bu![]()
Ne yeni işletim sistemi kardeş ya
![]()
@MrExpert Tabii ki sizin açınızdan bakıcak olursam değişiklik iyidir,gerekliydi zaten ama ne bileyim.. İnşallah eski arayüzü aramazsınızHa iyi yönleri yok mu,tabii ki var. Müzik çalar, iTunes Radyo, Siri falan harika olmuş bence.
Yanlış söylemiş olabilir. Bu aşağılamanı gerektirmez.