iOS 7 İlk İnceleme Videosu Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
iOS 7 İlk İnceleme Videosu Çıktı !
[/URL]

Bu da siyah cihazdaki incelemesi :

İyi seyirler

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA ve Oğuzhan

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Teşekkürler Süleyman. :)

foreverthe

foreverthe

Üye
Sanki iOs6 filan daha asildi bu biraz bana garip geldi ilk başta iyi gelmişti oysaki

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Kişisel görüş tabii olabilir

MrExpert

MrExpert

Üye
Teşekkürler Kardeşim Gerçekten Çok güzel bir değişim Oldu IOS 7 ile Merakla Kullanıcıya Sunulmasını Bekliyorum :)

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Kardeşim Gerçekten Çok güzel bir değişim Oldu IOS 7 ile Merakla Kullanıcıya Sunulmasını Bekliyorum :)

Aynen kardeşim ben de heyecanla bekliyorum. :) Ablamın cihaza yüklicem :eller: :seytan6:

Ve siyah için klavye rengi ve bazı şeyler beyaz değil bu dikkatimi çekti. :evet:

Artles

Artles

Üye
Apple ve iPhone sempatisi olup da da android kullanan birisi olarak kendi görüşüm kesinlikle bu güncellemenin olmadığı kanaatinde. İkonlar, mesaj yazma şeyi vs. berbat. Tüm asilliğini kaybetmiş.

Şunu da anladım ki ben iPhone'u sade oluşu ve asilliği, klasikliği ile seviyormuşum. Olmamış bu apple..

• Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@ ve ~N.A.W.Y~

MaxipmaN

Üye
Apple ve iPhone sempatisi olup da da android kullanan birisi olarak kendi görüşüm kesinlikle bu güncellemenin olmadığı kanaatinde. İkonlar, mesaj yazma şeyi vs. berbat. Tüm asilliğini kaybetmiş.

Şunu da anladım ki ben iPhone'u sade oluşu ve asilliği, klasikliği ile seviyormuşum. Olmamış bu apple..

hep aynı tasarımla nereye kadar gidecek tahminim iphone kullanıcılarının yarısı değişim istiyordur menü güzel olmuş

Artles

Artles

Üye
hep aynı tasarımla nereye kadar gidecek tahminim iphone kullanıcılarının yarısı değişim istiyordur menü güzel olmuş

Dikkat ettiysen değişim olmasın demedim. Daha iyisi yapılabilirdi.

foreverthe

foreverthe

Üye

Bende aynen senin gibi düşünüyorum kardeşim.

PriZm

PriZm

Üye

Aynen öyle.

MrExpert

MrExpert

Üye
Ama şunuda belirtelim Eski apple kullanıcılarına sorarsanız bu güncellemenin gerekli olduğunu ve bu güncellemenin kullanıcıların çoğunu memnun ettiğini söyleyebiliriz Ben bunu ios4 , ios5 , ios6 kullanmış birisi olarak söylüyorum 5 yıldır aynı tasarım vardı bence çok iyi oldu beğenmeyen kesim genelde apple kullanıcısı olmayanlardan oluşuyor.

• Beğen
Tepkiler: Türe ve HAM ZA
PriZm

PriZm

Üye
Birde Apple'ın cam elma'sı bu ios 7 görselliğinden sonra nasıl çizilecek ben onuda merak ediyorum.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
ben ios arayüzünü pek sevmem ama android ve wp8 den daha iyi bi arayüz vermiş açıkçası ikonlar filan harika olmuş ama yeni işletim sistemi demek beraberinde sorun demek uygulama desteği varmıdır acaba :)

Artles

Artles

Üye
ben ios arayüzünü pek sevmem ama android ve wp8 den daha iyi bi arayüz vermiş açıkçası ikonlar filan harika olmuş ama yeni işletim sistemi demek beraberinde sorun demek uygulama desteği varmıdır acaba :)

Şaka mı bu :D :D Ne yeni işletim sistemi kardeş ya :d:

@MrExpert Tabii ki sizin açınızdan bakıcak olursam değişiklik iyidir,gerekliydi zaten ama ne bileyim.. İnşallah eski arayüzü aramazsınız :) Ha iyi yönleri yok mu,tabii ki var. Müzik çalar, iTunes Radyo, Siri falan harika olmuş bence.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
Şaka mı bu :D :D Ne yeni işletim sistemi kardeş ya :d:

@MrExpert Tabii ki sizin açınızdan bakıcak olursam değişiklik iyidir,gerekliydi zaten ama ne bileyim.. İnşallah eski arayüzü aramazsınız :) Ha iyi yönleri yok mu,tabii ki var. Müzik çalar, iTunes Radyo, Siri falan harika olmuş bence.

Yanlış söylemiş olabilir. Bu aşağılamanı gerektirmez.

Artles

Artles

Üye

Yanlış söylemiş olabilir. Bu aşağılamanı gerektirmez.

Aşşağılamak mı ? Sen aşşağılama görmemişsin. Yanlış söylemesi mi ? '' Uygulama desteği var mıdır acaba ? ''

Pek yanlış söylenmişse benzemiyor.

PriZm

PriZm

Üye
Tamam gençler gerginlik yok.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:polis: sizleri biraz gergin gordum hayirdir karnelerde sorun mu var:D

Üst Alt