İstek İos 7.1'den 7.0.6'ya dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Şarj sorunu olsaydı yazardı herkes yorumlarda hiç görmedim diğer forumlarda
dh forumda var çokça.- Şarj ile ilgili YORUMLAR (alıntı) -
"Banada şarjda olumsuzluk var gibi geldi kalibre nasil ederiz cihaz 5S"
"Batarya ömrü çok az oldu bende dün akşam yüklemiştim sabah %100 aldım her günkü klasik kullanımla %50 olması gereken vakitlerde pil bitti"
"Hız iyi ama batarya ömrü azalmış gibi geldi bana kalibre etsek düzelirmi"
"Şarj su gibi gitti bugün. Her gün bu saatlerde %55 civarı olan şarj bugün %18"
"Beyler bu kadar güzelliğini kabul edelim gerçekten çok hızlı bir artış var. Ama şarj konusunda sanki gerileme var. Bu kadar hıza bence bu şarjın gitmesi çok normal ama biraz daha iyileştirme yapılmasını beklerim açıkçası."
"kesinlikle sarj daha az gidiyor sabah yüzde 80 olan sarj normalde bu saatler yüzde 65 civarlarında olurdu fakat şu an yüzde 35"
"Pilde bir fark yok hatta bana daha yavas eriyormus gibi geldi sabahtan beri kullaniyorum yer yer 3g acik %68"
"Şarj sanırım bir tek bende daha iyi gibi 4s kullanıyorum hız iyileştirmeleri ve klavye güzel olmuş"
"Sarjda gozle gorulue bir iyilesme var 2,5 saat olan kullanim surem 3 saate cikti, cihaz 5s"

0MG90

0MG90

Üye
Düşüş varsa güncelleme gelir yakında

mesut1979

Üye
Telefonu sabah 6'da çektim prizden. Saat şu an 19.00. 13 saatte %42'ye düşmüş. Ama 4,5 saat kullanım var. Baya kurcalamışım. Bir gün daha test etsem mi?

arkadas 4.5 saat kullanmissin ve daha %42 var diyorsun daha ne istiyorsun 10 saat mi gitsin.

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
arkadas 4.5 saat kullanmissin ve daha %42 var diyorsun daha ne istiyorsun 10 saat mi gitsin.
Sen de haklısın dostum :)7.1 şarjda bir problem yok, gördüğüm kadarıyla. Bugün telefonu az kurcaladım. 1 saat kullanım süresi söz konusu.

8,5 saatte %90'a düştü. Başarılı. Bataryayı boşalttım dün, gece boyu şarjda kaldı.

zx6r

zx6r

Üye
geri dönüş yok imzalar kapalı. boşuna uğraşma aktivasyon ekranında kalırsın.
i5 7.1 ile harika hiç bir şikayetim yok. performans artışı var.

cockpitim1

cockpitim1

Üye
Ana ekranda bataryanın yanında daire şekli dönüyor ne yaptıysam kapatmadım sanki bir şey indiriyor ama indirme yok arkaplanlar kapalı
Sizimde nasıl böylemi?

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
Ana ekranda bataryanın yanında simge ya da daire yok bende. Pil göstergesi var, yüzde göstergesi var.

0MG90

0MG90

Üye
Ana ekranda bataryanın yanında daire şekli dönüyor ne yaptıysam kapatmadım sanki bir şey indiriyor ama indirme yok arkaplanlar kapalı
Sizimde nasıl böylemi?
iCloud yedeklemesi yapabilir
Otomatik güncelleme açıksa onu yapıyor olabilir

devil____boy

Üye
i5 için batarya sorunu var abartısız %50 kayıptan bahsediyorum kullanma alışkanlığım 2 günde değişmesi mümkün değil sonuç kötü. i5 için benzer şikayetler duydum umarım düzeltilir.

MaxipmaN

Üye
bu kadar yaygınsa bu sorun ilgilenirler merak etmeyin

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
5,5 saat kullanım, 24 saat bekleme süresi, kalan şarj yüzde 20. Ben memnunum açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
0MG90

0MG90

Üye
Bende memnunum şarjda sıkıntım yok

heathrow

heathrow

Üye
    Konu Sahibi
3G kapalı, Edge açık. Ekran parlaklığı düşük vs. ayarlarla 2 gün gidiyor şarjı.

devil____boy

Üye
26 saat bekleme 12 saat kullanım zamanlarını hatırlayınca 24 saat kullanım 6 saat olunca sıkıntı var

nokıa_6220

Üye
7.1 in artı ve eksileri
+ wifi çekim gücü artmış, (tek işe yarar şey)
+ performas artış, (çıplak gözle görülür bişey yok)
+ carplay (kullanılmıyor)
+ ikon şekil değişiklikleri (olmasa da olur,
+ batraya şarj etme süresi (kısalmış gibi )
-batarya, gözle görülür düşüş var, (bariz şekilde belli oluyor, tartışma bile götürmez)
-Arayan fotosu, arayanların fotosunu göstermiyor,
Bence 7.0.6 ya dönmek daha mantıklı

kenturk1750

Üye
Merhabalar. Bende ios 7.1 e geçmek zorunda kaldım. 7.04 jailbreakli cihazımı fazla kurcaladığım için hiç açılmamaya başladı. Bende restore etmek zorunda kaldım. 7.04 iken bir yedeğini almıştım pc ye. Tekrar 7.04 e geçmek mümkünmüdür. Bu arada telefonum iphone5

Üst Alt