lanetliali32
Üye
İste onun icin sordum yoksa bende biliyorum sıfırlamayıSiz teli dfuya alirsaniz acmak icinde itunese baglarsaniz itunes otomatik 7.1 i indirir soyliyim
İste onun icin sordum yoksa bende biliyorum sıfırlamayıSiz teli dfuya alirsaniz acmak icinde itunese baglarsaniz itunes otomatik 7.1 i indirir soyliyim
güncellemicemde ios 6 da kalıp temiz restore atmam lazım nasıl yapcam7,1 de Şarj sorunu var. Emiyor sarjı. Yine de sen bilirsin...
Evet malesefİtunes ile yapacaksın dostum. Ama sanırım direk İOS 7,1 e çekiyor telefonu. Geri dönüşte imkansız oluyor böylece...

jobs oldukten sonra android gibiBir nevi sana güncelleştirmeyi zorunlu kılıyorlar...

son okugum habere göre ios 6 ios7 ye göre daha güvenliymisAma güncelleştirme iyidir , mesela bir öncekinde güvenlik açıkları vardı. Hemen güncellediler... Sadece şarj çabuk bitiyor onu da hallederler sanırım...
Hantallıktan kurtulurmuKardesimsen itunesten yedekle sonra telefonu dedigim gibi sifirla sonra pcye bagla yedeklemeyi geri yukle tmmdir
Cok az fark eder gereksiz uygulamalari fln silin en az 3 gb bos yer kalsin oyle kullaninHantallıktan kurtulurmu
hm bisi daha sorsam size bugün bi 4s le kapıstırdım ios 7.1 li benim 2.0 gb bos onun 8gb 4s acık ara farkla aldı ios 7 li olan dolulukla alakalımıdır yoksa gercekten ios 7 ios 6 dan iyimiCok az fark eder gereksiz uygulamalari fln silin en az 3 gb bos yer kalsin oyle kullanin
Dolulukla alakali olcagini sanmiyorum ios 6 daha iyi bence ama 4 s kullanmadim bilmiyorum kiyaslamissiniz fazla fark gormuyosaniz jailbreakte kullanmiyosaniz gecin ios 7 yehm bisi daha sorsam size bugün bi 4s le kapıstırdım ios 7.1 li benim 2.0 gb bos onun 8gb 4s acık ara farkla aldı ios 7 li olan dolulukla alakalımıdır yoksa gercekten ios 7 ios 6 dan iyimi
real racing 3 de acma süresini kapıstırdık ios 7 ile 6 yi ios 7 8 saniye ile ondeDolulukla alakali olcagini sanmiyorum ios 6 daha iyi bence ama 4 s kullanmadim bilmiyorum kiyaslamissiniz fazla fark gormuyosaniz jailbreakte kullanmiyosaniz gecin ios 7 ye
Allah allah çok şaşırdım bende ios 6 li 4. İle 7.1 li 4 ü kiyaslamistim fark var yani biraz 6 li daha iyireal racing 3 de acma süresini kapıstırdık ios 7 ile 6 yi ios 7 8 saniye ile onde
4'ün ios 7 kapasitesi yok bence ama 4s inde ios 8 olmucak benceAllah allah çok şaşırdım bende ios 6 li 4. İle 7.1 li 4 ü kiyaslamistim fark var yani biraz 6 li daha iyi
Aynen sizde gecmeyin sakin ios 8 e ciktigi zaman4'ün ios 7 kapasitesi yok bence ama 4s inde ios 8 olmucak bence

Aynen sizde gecmeyin sakin ios 8 e ciktigi zaman![]()