İOS 7.1 GÜNCELLİYİMMİ

Sponsorlu Bağlantılar

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi

Catty

Catty

Emekli Yönetici
7,1 de Şarj sorunu var. Emiyor sarjı. Yine de sen bilirsin...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
İtunes ile yapacaksın dostum. Ama sanırım direk İOS 7,1 e çekiyor telefonu. Geri dönüşte imkansız oluyor böylece...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bir nevi sana güncelleştirmeyi zorunlu kılıyorlar...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ama güncelleştirme iyidir , mesela bir öncekinde güvenlik açıkları vardı. Hemen güncellediler... Sadece şarj çabuk bitiyor onu da hallederler sanırım...

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Ama güncelleştirme iyidir , mesela bir öncekinde güvenlik açıkları vardı. Hemen güncellediler... Sadece şarj çabuk bitiyor onu da hallederler sanırım...
son okugum habere göre ios 6 ios7 ye göre daha güvenliymis

Catty

Catty

Emekli Yönetici
o kadar bilgi sahibi değilim maalesef.

frk uzn

frk uzn

Üye
Kardesimsen itunesten yedekle sonra telefonu dedigim gibi sifirla sonra pcye bagla yedeklemeyi geri yukle tmmdir

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Cok az fark eder gereksiz uygulamalari fln silin en az 3 gb bos yer kalsin oyle kullanin
hm bisi daha sorsam size bugün bi 4s le kapıstırdım ios 7.1 li benim 2.0 gb bos onun 8gb 4s acık ara farkla aldı ios 7 li olan dolulukla alakalımıdır yoksa gercekten ios 7 ios 6 dan iyimi

frk uzn

frk uzn

Üye
hm bisi daha sorsam size bugün bi 4s le kapıstırdım ios 7.1 li benim 2.0 gb bos onun 8gb 4s acık ara farkla aldı ios 7 li olan dolulukla alakalımıdır yoksa gercekten ios 7 ios 6 dan iyimi
Dolulukla alakali olcagini sanmiyorum ios 6 daha iyi bence ama 4 s kullanmadim bilmiyorum kiyaslamissiniz fazla fark gormuyosaniz jailbreakte kullanmiyosaniz gecin ios 7 ye

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Dolulukla alakali olcagini sanmiyorum ios 6 daha iyi bence ama 4 s kullanmadim bilmiyorum kiyaslamissiniz fazla fark gormuyosaniz jailbreakte kullanmiyosaniz gecin ios 7 ye
real racing 3 de acma süresini kapıstırdık ios 7 ile 6 yi ios 7 8 saniye ile onde

frk uzn

frk uzn

Üye

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt