sakın güncelleme .sakınnmerhaba ios 6.1.3 16gb 4s kullanıyorum görsellik olmadıgı icin ios 7.1 e güncellemeyi düsünüyorum performans düsüsü olurmu
oynadıgım oyunlar:gta sanandreas modern combat 4 gangstar rio vs
whatsapp+facebook+müzigi aynı anda acması lazıum
Tamam o zamansakın güncelleme .sakınn
bende de 4s var 2. telefonum kullanmasamda ara sıra elime alıp bakıyorum acaip kasmaya başladı telefon kasmıyor ama yavaşlıyor yani iosta olmayan birşey
kasmasını sebebi bu olabilirmi 6daTamam o zaman
kasmasını sebebi bu olabilirmi 6da
bos alan ne kadardıBende 156.tane uygulama var 32gb lik kasma yoktu 6.1.3 te
peki bu neden olabilir ilk aldıgımda böyle bisi yoktuBos alan yok 250mb felan![]()
peki bu neden olabilir ilk aldıgımda böyle bisi yoktu
hm anladım...Bende de yoktu ios7 de yavasladi ... ipod touch5 vardi o da ios7 de yavaslamisti
peki bu neden olabilir ilk aldıgımda böyle bisi yoktu
hayırArka planda surekli calisan birseyler mi var
sorun simdi aklıma geldi 2 haftadır kapatıp acmadıgım gibi ram temizlemedim reset attım normale döndü
sorun simdi aklıma geldi 2 haftadır kapatıp acmadıgım gibi ram temizlemedim reset attım normale döndü
system diyo program var onda boş ram miktarina bak bende genelde 50 -100mb oluyor 4s te
aynisi androidde olsa pertprogramın tam adı system mi bide battery doctor 330 mb gösteriyo du iphone 4deHahahsystem diyo program var onda boş ram miktarina bak bende genelde 50 -100mb oluyor 4s te
aynisi androidde olsa pert
programın tam adı system mi bide battery doctor 330 mb gösteriyo du iphone 4de
programın adı neSystem utilit
Apple in tek sevdigim yani iste ram de az olsa islemci kotu de olsa fazla kasmiyo
Tesekkürler indircemSystem utility