ne kadar dogrudur bilmem ama cok farketmiyor bence6.1.3 kadar hızlı yapamamışlar
Şimdilik geri dönemezsin downgrade iOS 6 dan beri sadece ip4 lere varvarda shs alsam geri dönebiliyiö
6 devam kb o zmanFakediyor bence yeni bi sürüme geçeceklerse önceki versiyondan daha iyi olması lazım bir de 7 de o kadar görselliği götürdüler sadeleştirdiler ama 6 hala daha iyi
actıgı tum oyunları kasmadan oynatırmı6 ile devam et zaten pişman olursun
Bende 6.1.3 deydim telefonum i4s bugün geçtim telefona renk geldi gayette stabil sana tavsiyem sende geç dediğin gibi ios 6 da görsellik yok.merhaba ios 6.1.3 16gb 4s kullanıyorum görsellik olmadıgı icin ios 7.1 e güncellemeyi düsünüyorum performans düsüsü olurmu
oynadıgım oyunlar:gta sanandreas modern combat 4 gangstar rio vs
whatsapp+facebook+müzigi aynı anda acması lazıum
800 mb gibi bi bos alan bıraksam ki suanda öyle bir kasma olurmuBende 6.1.3 deydim telefonum i4s bugün geçtim telefona renk geldi gayette stabil sana tavsiyem sende geç dediğin gibi ios 6 da görsellik yok.
Zamnetmiyorum kasacağını800 mb gibi bi bos alan bıraksam ki suanda öyle bir kasma olurmu
Tamam tesekkürler saliselik olsa bile donmıyor demiZamnetmiyorum kasacağını
Yaw kasma yok bitek telefon uygulamasina hala gec giriyor o kadar eger 7.0.6 daysan hemen gec 6.1.3 teysen gecmeKasma yaptımı saliselik felan
hic kasma yaptımı 1 günlük kullanımındaBende 6.1.3 deydim telefonum i4s bugün geçtim telefona renk geldi gayette stabil sana tavsiyem sende geç dediğin gibi ios 6 da görsellik yok.
İki gündür kullanıyorum takılmayla dahi karşılaşmadım yağ gibi akıyohic kasma yaptımı 1 günlük kullanımında
kullanımın nasılİki gündür kullanıyorum takılmayla dahi karşılaşmadım yağ gibi akıyo