lanetliali32
Üye
gta sanandreasfa kasar mı kuskuluyımMüzik oyun internet face whatsapp telefon görüşmesi yoğun kullanıyorum
gta sanandreasfa kasar mı kuskuluyımMüzik oyun internet face whatsapp telefon görüşmesi yoğun kullanıyorum
hm o zaman güncelliyim biraz kararsız olmamın sebebi ios7 yüzünden telefon degistirmistmVice city, sanandreas modern combat 4 gibi ağır oyunlar yüklü bi sorun yaşamadım
Cok takintilisiniz bence gecmeyin youtubeden video felan izleyin oyle karar verinhm o zaman güncelliyim biraz kararsız olmamın sebebi ios7 yüzünden telefon degistirmistm
İphone 4 ios 7.0.4 de degistirdim sırf ios 7 yüzünden facebook da bile kasıyodu güncellersem shsh kayıtlarım var ama geri alınamıyomus galibaBende iphone 4 var 6.1.3 mukemmeldi tamam ama gorsellik yok diye gectim 7.0.3 e cok kasiyodu telefon kullanilamicak kasiyordu sora 6.1.3 geri donus felan yaptim sorunluydu kapatinca tel dfu ya gidiyodu 7.1 cikti yukledim gayet memnunum ama ben facebook instagram watsapp twitter felan icin kullaniyorum isimi goruyor
SuAn duzeldiİphone 4 ios 7.0.4 de degistirdim sırf ios 7 yüzünden facebook da bile kasıyodu güncellersem shsh kayıtlarım var ama geri alınamıyomus galiba
tamam güncellicem de son sorum olcaktı ben iphone 4 kullanırken whatsapp+instagram+facebook+müzik arkaplanda calısıyorken kasıyordu öyle bir sorun varmıSuAn duzeldi
Jailbreak yapıp kullansam silmek isteyince direk ios7.1 e mi günceller ios 6.1.3 e sıfırlayabilemymKara senin ben bi sorunla karşılaşmadım. Diğer arkadaşlarında fikrini alabilirsin
Denedim bi kasma yoktamam güncellicem de son sorum olcaktı ben iphone 4 kullanırken whatsapp+instagram+facebook+müzik arkaplanda calısıyorken kasıyordu öyle bir sorun varmı
Tesekkürler yedek alıp güncellicemDenedim bi kasma yok
bildiigm kadarıyla a4 dede a5dede cortrex a8 var ama biri 2 çekirdekSen iphone 4 le 4s i karşılaştırıyosun 4 de a4 çip tek çekirdek. 4s a5 çip 2 çekirdek
4s kesinlikle yavaşlar ios 6 ya göre
ios 6 da kalıyorumda telefon son günlerde kasmıcagı seylerde kasma yapıyor ios 7 ye gecmeden nasıl format atabilirmSen iphone 4 le 4s i karşılaştırıyosun 4 de a4 çip tek çekirdek. 4s a5 çip 2 çekirdek
Ayarlar genel en altta sifirla var ordan ama veriler silinebilirios 6 da kalıyorumda telefon son günlerde kasmıcagı seylerde kasma yapıyor ios 7 ye gecmeden nasıl format atabilirm
dfu modunda format ile aynı işi görürmüAyarlar genel en altta sifirla var ordan ama veriler silinebilir
Siz teli dfuya alirsaniz acmak icinde itunese baglarsaniz itunes otomatik 7.1 i indirir soyliyimdfu modunda format ile aynı işi görürmü