İOS 7.1 GÜNCELLİYİMMİ

Sponsorlu Bağlantılar

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Vice city, sanandreas modern combat 4 gibi ağır oyunlar yüklü bi sorun yaşamadım

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
frk uzn

frk uzn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: paşa06.40
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Kara senin ben bi sorunla karşılaşmadım. Diğer arkadaşlarında fikrini alabilirsin

frk uzn

frk uzn

Üye
Bende iphone 4 var 6.1.3 mukemmeldi tamam ama gorsellik yok diye gectim 7.0.3 e cok kasiyodu telefon kullanilamicak kasiyordu sora 6.1.3 geri donus felan yaptim sorunluydu kapatinca tel dfu ya gidiyodu 7.1 cikti yukledim gayet memnunum ama ben facebook instagram watsapp twitter felan icin kullaniyorum isimi goruyor

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Bende iphone 4 var 6.1.3 mukemmeldi tamam ama gorsellik yok diye gectim 7.0.3 e cok kasiyodu telefon kullanilamicak kasiyordu sora 6.1.3 geri donus felan yaptim sorunluydu kapatinca tel dfu ya gidiyodu 7.1 cikti yukledim gayet memnunum ama ben facebook instagram watsapp twitter felan icin kullaniyorum isimi goruyor
İphone 4 ios 7.0.4 de degistirdim sırf ios 7 yüzünden facebook da bile kasıyodu güncellersem shsh kayıtlarım var ama geri alınamıyomus galiba

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Sen iphone 4 le 4s i karşılaştırıyosun 4 de a4 çip tek çekirdek. 4s a5 çip 2 çekirdek

blackbatuhan

Üye
4s kesinlikle yavaşlar ios 6 ya göre

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ios 7.0.6 da buglar vardı cihazımı ios 7.1 yaptım telefon adeta uçmaya başladı güncelle derim gerçekten ios 6 ya yaklaşmış bir stabillik var.
4s kesinlikle yavaşlar ios 6 ya göre

Hayır aksine çok daha hızlandı

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Sen iphone 4 le 4s i karşılaştırıyosun 4 de a4 çip tek çekirdek. 4s a5 çip 2 çekirdek
ios 6 da kalıyorumda telefon son günlerde kasmıcagı seylerde kasma yapıyor ios 7 ye gecmeden nasıl format atabilirm

Üst Alt