İOS 7.1 GÜNCELLİYİMMİ

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
6.1.3 kadar hızlı yapamamışlar

0MG90

0MG90

Üye
Fakediyor bence yeni bi sürüme geçeceklerse önceki versiyondan daha iyi olması lazım bir de 7 de o kadar görselliği götürdüler sadeleştirdiler ama 6 hala daha iyi

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Fakediyor bence yeni bi sürüme geçeceklerse önceki versiyondan daha iyi olması lazım bir de 7 de o kadar görselliği götürdüler sadeleştirdiler ama 6 hala daha iyi
6 devam kb o zman

0MG90

0MG90

Üye
6 ile devam et zaten pişman olursun

0MG90

0MG90

Üye
Oynatır

paşa06.40

paşa06.40

Üye
merhaba ios 6.1.3 16gb 4s kullanıyorum görsellik olmadıgı icin ios 7.1 e güncellemeyi düsünüyorum performans düsüsü olurmu
oynadıgım oyunlar:gta sanandreas modern combat 4 gangstar rio vs
whatsapp+facebook+müzigi aynı anda acması lazıum
Bende 6.1.3 deydim telefonum i4s bugün geçtim telefona renk geldi gayette stabil sana tavsiyem sende geç dediğin gibi ios 6 da görsellik yok.

0MG90

0MG90

Üye
iOs6 da görsellik mi yok asıl 7 de yok batırdılar 7yle

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
Bende 6.1.3 deydim telefonum i4s bugün geçtim telefona renk geldi gayette stabil sana tavsiyem sende geç dediğin gibi ios 6 da görsellik yok.
800 mb gibi bi bos alan bıraksam ki suanda öyle bir kasma olurmu

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Biraz daha bekle yeni güncellemelerle hızlanacaktır ancak eski görselliği yeni ios ta bulamazsınız :oke:

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Ben restore falan yapmadım direk kurdum hiç donmayla takılmayla karşılaşmadım ama yinede yedek alıp tekrar kurulum yapmayı düşünüyorum. Benim tel 32 gb 9 gb boş alan var

lanetliali32

Üye
    Konu Sahibi
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Müzik oyun internet face whatsapp telefon görüşmesi yoğun kullanıyorum

Üst Alt