[ENGİN]
Üye
Adam sinirli çıktıYaşın 17 değil mi Furkan yani daha gençsin alınma lütfen
Son zamanlar sizin yorumlarınıza cevap da bulunmama gayretinde olsam da bu sefer tutamadım kendimi.Adam sinirli çıktıYaşın 17 değil mi Furkan yani daha gençsin alınma lütfen
evet en sevdigim atasözlerinden biridir o söz +1
Son zamanlar sizin yorumlarınıza cevap da bulunmama gayretinde olsam da bu sefer tutamadım kendimi.
Daima yaşınızla öğünmeniz cidden sinir bozucu bir durum. İlk defa karşılaşmıyorum bu tip yorumlarınızla.
Bakınız ki; Akıl yaşta değil baştadır.
Keyifli Forumlar.
+1.evet saka yaptın tamam yaaw yeter artık uzatmayın konuyuYahu neden tepki gösteriyorsunuz kiben sakinim ve sadece şakayla karışık ortamı yumuşatayım dmiştim , lakin önyargılı olacağınızı bilemedim haklısınız
konu dışına gel takma her seyi kafanaTadımı kaçırdılar usta boşver gitsin bilip bilmeden yorum yapıyor insanlar
bence ios6 da hiç bi hayal kırıklığı yok optimizasyon çok iyi kasma veya donma da yok
konuyuda okusaydın keşke. Adam kasma var dememiş gelişme yok demiş ve sebeplerinide yazmış.
Olum bak gidin!
tamam ben hatta bütün yorumları okudum bazı arkadaşlar kötüye gittiğini düşünüyo iosun ama ios stabiliteliğinden kararlılığından hiç ödün vermiyo bunları koruyarak adamlar geliştirmeye çalışıyor
Yok sorun stabillikte değil görsellik değişmiyor onu diyorlar , aslında ikonları değiştirseler fena da olmazdı hani
bence hiç oynamasınlar ikonlarla falan
ama ios6 çıktıktan sonra istedinsadece ikon değişsin istemiştik
ama ios6 çıktıktan sonra istedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?