ios 4.0.2 yaptım ANAAAAAAMMMM!!!! (ÇÖZÜLDÜ)

Sponsorlu Bağlantılar

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
sağol deneyeceğim sonucu yazarım

EDİt:
BÖyle dedi?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya iphone 4 için custom fw de bulmak zor şimdi.bulsak bile çalışıp çalışmayacağıda belirsiz.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
ne yapacağım ben o zaman? tüm ümitler tükendi sanırım.. bu gece dünyam başıma yıkıldı ne güzel de bir oyun indirmiştim offf!
EDİT: ios 4.0.1 için jailbrake ne kadar zaman sonra çıktı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
4.0.1 için değil 4.0 ile birlikte 3-4 ayı buldu.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
allaaaah o kadar bekleyecek miyim bu sefer ben?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
durum kötü neti araştırdım bu sürüm bir önceki sürümün jailbreak yapılan açığını kapatmış.bekleyeceksin maalesef.beliki bir umut doğar.

hakankurban

hakankurban

Üye
kardeş ben 4.0.2 yi yükledim batarya sorunu oldu rahatlıkla 4.0.1 e döndüm

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl dondün? Ayrıca bu sürüm jailbrake açığını kapatmış dedin de nadir yani hiç jailbrake yapamama ihtimalim var yani.?

hakankurban

hakankurban

Üye
direk itunesten 4.0.1 i gösterdim restore ettim şu anda cihazım 4.0.1 jailbreakta yaptım

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Peki shsh kaydını almış miydin Hakankurban?

--------------- Ekleme ---------------

Uleeen!!:d:d oldu vallaha!!:d son bi kez deneyim dedim bugün 4.0.1e dönmeyi, ve döndü! :d yehhuuu!!:d bi daha valla 4.0.2ye yükseltirsem böyle olayım!!:D

EDİT: Döndü ama bu seferde installausta hata veriyor yüklerken. :( ben ne kadar şanssız bi adamım ya:( "POSİX: operation timed out" diyor napıcam?
EDİT2: ohh be bunu da 4 saatlik uğraş sonucu çözdüm. yaptığım bi hata yüzünden hayatım kaydı. ama allaha şükür şimdi herşey eskisi gibi. çok mutluyum :D :D :D

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
adına sevinidim valla.hemen shsh kaydını al.umbrella 4.01.08 bu programla çok basit.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Nadir inan ki hemen yapıyorum! vallahi tecrübe edindim bu sefer shsh kaydım dursun bir köşede yoksa gene aynı şeyler olmasın .. bu arada nasıl downgrade olduğunu anlamadım hakkaten baya bir şans oldu ..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şanslıymışsın.nasıl yaptın?

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
ya dün sen dedikten sonra denemiştim hata vermişti. bugün ise dedim bi daha deneyeyim ne kaybederim? Ve taktım, ios 4.0.1'i tanıttım umutsuzca. sonra da successful falan dedi sevinçten uçtum o an. çünkü her yerde downgrade shsh kaydı olmadan imkansız yazıyordu ama ben başardım. şansa sanırsam. ama oldu çok mutluyum :) bu arada shsh nasıl yapılıyor link verebilir misin? googleye kopyaladım dediğini ama hiçbişey çıkmadı?

afterlife97

afterlife97

Üye
Arkadaşlar şu anda cydia zaten otomatik kendi shsh kaydı alıyor o yüzden 4.0.1'e düşebilmiş ;)

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar şu anda cydia zaten otomatik kendi shsh kaydı alıyor o yüzden 4.0.1'e düşebilmiş ;)
Bu aklıma gelmişti demek doğruymuş. O zaman şu an da almış olması shsh kaydımı ha?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
evet otomatik alıyor ama bizde alalım nolur nolmaz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu siteden win olanı indir.sistemde java kurulu olması lazım.programı çalıştır.save my shsh tuşuna bas kaydını alır.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 için java nerden bulacağım?

afterlife97

afterlife97

Üye
iPhone 4 için değil bilgisayarında java kurulu olması gerekiyor :) Burdan yüklersin

Üst Alt