ios 4.0.2 yaptım ANAAAAAAMMMM!!!! (ÇÖZÜLDÜ)

Sponsorlu Bağlantılar

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
ios 4.0.2 yaptım ANAAAAAAMMMM!!!! (ÇÖZÜLDÜ)
Arkadaşlar ben bir gerizekalıyımmm.!!! ios 4.0.2 yaptım ya jailbrake yokmuş bunda ben ne yapıcam ya ooofff!! 4.0.1 e nasıl düşürebilirim nolur yardım edin nasıl downgrade yapabilirim yandım anam telefonu satarım yoksa ... :( :( :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
shsh kaydın varsa restore ile dönebilirsin.aldın mı shsh kaydını daha önce?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu arada 4.0.2 çıkmış sakın güncelleme yapmayın arkadaşlar.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Almadım ben hiçbişey :( Ne yapıcam şimdi oyun program hiçbişi indiremicem dimi installaustan :(:(:(:( Ya yemin ediyorum gözümden yaş geldi yandım anam telefonu satıcam artık napalım offf. Nadir gözünün yağını yiyim yardım et :(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya bir tane netten custom fw bul 4.0.1 veya 4.0 itunes ile restore yapmaya çalış bakalım.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Ya internetten ios 4.0.1i indirdim. şu an masaüstünde duruyor. onu nasıl itunesa atıp yükleyebilirim??

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
itunes i aç pc de shift tuşuna basılı tutarak itunesdeki restore ye bas pencere açılır ordan onu seç restore de bakalım.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor error falan dedi. şimdi tek yapmam gereken 4.0.2 için jailbrake çıkmasını mı beklemek? çıkmaması ihtimali var mı? Ayrıca benim bu telefonu 4.0.1 e düşürme ihtimalim var mı? Bu 3 sorumu cevaplar mısın allah rızası için?:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
olmuyor error falan dedi. şimdi tek yapmam gereken 4.0.2 için jailbrake çıkmasını mı beklemek? çıkmaması ihtimali var mı? Ayrıca benim bu telefonu 4.0.1 e düşürme ihtimalim var mı? Bu 3 sorumu cevaplar mısın allah rızası için?:(
error dediyse kötü evet 4.0.2 için jailbreak çıkmasını bekleyeceksin.düşürme ihtimalin shsh kaydı varsa olur.birde 4.0 custom fw bul öyle restore dene.düşerse iyi.yoksa bekleyeceksin.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
4.0 custom fw, ios 4.0.1 'in değişmiş hali mi? 4.0 custom fw ne oluyor tam olarak?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
custom fw bazı programlarla hazırlanmış içinde jailbreak hazır haldeki fw.4.0 için nette vardır bir bak.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
aradım, arıyorum ama bulamıyorum.. googleye her şekilde yazdım ama hepsi 3gs için falan. iphone 4 için olanını bulamadım. Nadir yardım edebilir misin nolur şunu bulamadım

mustafa

mustafa

Üye
hocam bu kadar dert etme. çıkar merak etme. iphone alındıktan sonra satılacak bir telefon değil. unlock sorunun yoksa bir süre kullan bakalım normal telefon olarak. elbet çıkacaktır.

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
hocam bu kadar dert etme. çıkar merak etme. iphone alındıktan sonra satılacak bir telefon değil. unlock sorunun yoksa bir süre kullan bakalım normal telefon olarak. elbet çıkacaktır.
Ya çıkmazsa? geliştirmeyi bıraktılar diye duydum jailbrake için. :(

Bu arada custom fw 4.0 ı bulamadım nadir bir yardım eder misin daha önce de dedim ama:(

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sen bir tane indir normal 4.0 snowbreeze ile custom yapıp dene bakalım.

mustafa

mustafa

Üye
Ya çıkmazsa? geliştirmeyi bıraktılar diye duydum jailbrake için. :(

Bu arada custom fw 4.0 ı bulamadım nadir bir yardım eder misin daha önce de dedim ama:(

zannetmiyorum. her yeni fw de öyle söylentiler çıkıyor. ya çıkmazsa diye satılır mı güzelim iphone. ya çıkarsa?

--------------- Ekleme ---------------

sen bir tane indir normal 4.0 snowbreeze ile custom yapıp dene bakalım.

nadir hocam cfw ile de dönüş yapabileceğini zannetmiyorum. apple bunun önlemini alıyor artık geri dönüşü olmuyor yükselttikten sonra

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi

Açıkçası bu yazı yüzünden tırstım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bencede geri dönme zor sen yinede snowbreeze i dene.ya kardeş niye güncelleme yaparsın ki hemen.bak daha yeni çıktı jailbreak.insan bir neti araştırır değil mi?

kuwaie

kuwaie

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın sonuna kadar. Salaklık ettim ah kafam ahhh! snowbreezei bulamadım ya nadir kardeşim şunun linkini atarsan çok hayır duası alırsın ? Edit: yoksa snowbreeze benim bu indirdiğim, resmini gösterdiğim olanmı çünkü be warned falan diyor ? olmaması lazım yani?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici

Üst Alt