internetten yabancı dil öğrenme sitesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
internetten yabancı dil öğrenme sitesi
arkadaşlar ben bir siteye üye olmuştumda o siteyi unuttum bilen varsa söylesin lütfen amaç şuydu sosyal paylaşım sitesi gibiydi ama dil öğreniyordun testler oluyordu üniteler yazılış okunuş vardı en son etkinliktete sen cümle kuruyordun yada mikrofonu açıp konuşuyordum dogru çıkıyordu falan böyle bir site bilen varmı bide ingilizceden farklı başka dil öğrenmek istiyorum amerikaya falan gitsem aç kalmam en yakın dönerciyi sorarım yani neyse evet yeni dil nasıl öğrenebilirim kurslara gitmem bikere onu es geçin neyse konuya cevap yazın lütfen

Silinen Üye 166392

Silinen Üye 166392

Kapalı Hesap
Siteyi bilmiyorum ama program olarak Rosetta Stone'u önerebilirim.

CIA, FBI ajanları, NASA çalışanları falan bu programı kullanıyor.
26 dilde versiyonları var. Ben Korece'yi 3 ayda orta seviyeye kadar getirdim mesela.

• Beğen
Tepkiler: xone0x
The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
peki saol indircem aradıgım siteyide buldum live mocha 2010 da en son girmiştim çok değişmiş :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Siteyi bilmiyorum ama program olarak Rosetta Stone'u önerebilirim.

CIA, FBI ajanları, NASA çalışanları falan bu programı kullanıyor.
26 dilde versiyonları var. Ben Korece'yi 3 ayda orta seviyeye kadar getirdim mesela.

Vallaha mı hacıııı :aha: ah PC olsa indirirdim yeminle yaaa bende Korece öğrenmek istiyordum :(

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
herkezde kore hastalıgımı ne var :D

Mufche

Mufche

Üye
korece ögrenirdiğin çevirmenlik yapabilirsin , bi oyun firmasına gir korece oyunları çevir :oke:

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
:hmmm hyuna :D

acuxx

acuxx

Üye
omegle ye bak

MrTech

MrTech

Üye
Live mocha free mi ?

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bknz:

:D

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

___kaptan___

___kaptan___

Üye
valla benim Korece'ye merakım, hem güney koreyi merak ediyorum, hemde dizileri yani :)

The East

The East

Üye
    Konu Sahibi
Evet live mocha beles maxicepteki ingilizce reklami var ispanyolca olsa tiklardim :)

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt