internetten video sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

illidanthelich

illidanthelich

Üye
    Konu Sahibi
internetten video sorunu
603 kullanıyorum opera mobilden her dizi ve filmi rahatlıkla kullanabiliyordum ama sonra birden sunucuya bağlanılamıyor diye hata vermeye başladı yardımcı olun lütfen diziye aç hale geldim

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
aynı problem bende de var yine 603 yok mu bir çözümü şimdi vk daki videoları hiç açmıyor farkettiysen

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
bazı vk videolarına tıklayınca indirme ekranı geliyor ama genel itibariyle izleyebiliyorum hala, birkaç ay önce mail.ru videolarını izliyordum ama o da giriş istemeye başladı, dailymotion videoları da izleniyor

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
ben niye izleyemiyorum acaba birşey mi indirdin sen

salih stormrage

salih stormrage

Üye
evet mailrular yaklaşık üç-dört aydır açılmamaya başladı sunucuya ulaşamıyor ama şimdi bi yol buldum odnok videolarını opera ile açmaya çalışınca video izlenemiyor ama akrana şu an videoları mobil izlemeniz imkansız anlamında ingilizce bi yazı çıkıyor o yazının en alt kısmında bi link watch on odnoklassniki yazıyo onatıklayınca seni bi sayfaya yonlendiriyo izlemek istedigin videoyu oradan tek link indirebilirsin

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
evet mailrular yaklaşık üç-dört aydır açılmamaya başladı sunucuya ulaşamıyor ama şimdi bi yol buldum odnok videolarını opera ile açmaya çalışınca video izlenemiyor ama akrana şu an videoları mobil izlemeniz imkansız anlamında ingilizce bi yazı çıkıyor o yazının en alt kısmında bi link watch on odnoklassniki yazıyo onatıklayınca seni bi sayfaya yonlendiriyo izlemek istedigin videoyu oradan tek link indirebilirsin
bi deneyeyim

Üst Alt