Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internetten video sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
illidanthelich
Üye
Konu Sahibi
internetten video sorunu
603 kullanıyorum opera mobilden her dizi ve filmi rahatlıkla kullanabiliyordum ama sonra birden sunucuya bağlanılamıyor diye hata vermeye başladı yardımcı olun lütfen diziye aç hale geldim
BozKurt0102
Üye
aynı problem bende de var yine 603 yok mu bir çözümü şimdi vk daki videoları hiç açmıyor farkettiysen
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
bazı vk videolarına tıklayınca indirme ekranı geliyor ama genel itibariyle izleyebiliyorum hala, birkaç ay önce mail.ru videolarını izliyordum ama o da giriş istemeye başladı, dailymotion videoları da izleniyor
BozKurt0102
Üye
ben niye izleyemiyorum acaba birşey mi indirdin sen
salih stormrage
Üye
evet mailrular yaklaşık üç-dört aydır açılmamaya başladı sunucuya ulaşamıyor ama şimdi bi yol buldum odnok videolarını opera ile açmaya çalışınca video izlenemiyor ama akrana şu an videoları mobil izlemeniz imkansız anlamında ingilizce bi yazı çıkıyor o yazının en alt kısmında bi link watch on odnoklassniki yazıyo onatıklayınca seni bi sayfaya yonlendiriyo izlemek istedigin videoyu oradan tek link indirebilirsin
evet mailrular yaklaşık üç-dört aydır açılmamaya başladı sunucuya ulaşamıyor ama şimdi bi yol buldum odnok videolarını opera ile açmaya çalışınca video izlenemiyor ama akrana şu an videoları mobil izlemeniz imkansız anlamında ingilizce bi yazı çıkıyor o yazının en alt kısmında bi link watch on odnoklassniki yazıyo onatıklayınca seni bi sayfaya yonlendiriyo izlemek istedigin videoyu oradan tek link indirebilirsin