internetten indirdiğimiz dosyaların kaydı şçin yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

screamofcnc

Üye
    Konu Sahibi
internetten indirdiğimiz dosyaların kaydı şçin yardım!
İyi geceler arkadaşlar, ben 1aylık wp kullanıcısıyım ve bir sorum olacak, intermetten indirdiğim herhangibir dosyayı ben telefonuma nasıl kaydedebilirim? Ben dosyayı indiriyorum ama yanlız o anlık açabiliyorum, geri dediğimde dosya gigiyor, downloader programları haricinde telefonuma dosya kaydedebilirmiyim normal bir şekilde, lütfen yardım. Benim tel l920

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Maalesef kardeşim dosya yöneticisi olmadığı için kaydedemezsin

serinaga

serinaga

Üye
Kardeş bu iş için skydrive uygulamasını yükle, bir parça işini görür. En azından bulutta bir dosya yöneticin olur. Aynı zamanda tel ilede senkronize oluyor ama dosya yöneticisi olmadığından nereye kayıt yapıyor göremiyoruz .

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Akıl akıldan üstündür diye boşa dememişler. Evet Ali beye katılıyorum, yalnız sana dosyaları skydrive'a upload eden bir download uygulaması gerek.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
gethemall

screamofcnc

Üye
    Konu Sahibi
Çok saolun, teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler arkadaşlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
youtube downloader veya music&ringtone downloader kullanabilirsiniz. Gethemall gectigimiz gunlerde aldigi guncelleme ile bir kac video kodegine daha kavuştu ama ben de denemedim henuz.

screamofcnc

Üye
    Konu Sahibi
onları kullandım ama hiçbiri dosyayı telefona kadetmiyor, keşke lcg xplore'yi wp için de çıkarsa.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
youtube downloader veya music&ringtone downloader kullanabilirsiniz. Gethemall gectigimiz gunlerde aldigi guncelleme ile bir kac video kodegine daha kavuştu ama ben de denemedim henuz.
Bu iki uygulamayı da kullanıyorum abi yalnız bu uygulamalarında skydrive'a upload özelliği yok.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Youtube dowloader herhangi bir videoya tıklayınca hata veriyor siz izleyebiliyormusunuz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Youtube dowloader herhangi bir videoya tıklayınca hata veriyor siz izleyebiliyormusunuz
:evet: Evet bende de aynı, oynat dediğimde uygun video formatı bulunamadı diye bir uyarı veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt