Telefonuma rom yaptım açılmıyor acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Velican33

Üye
    Konu Sahibi
Telefonuma rom yaptım açılmıyor acil yardım
Kafayı yemek üzereyim gerçekten ya ilk önce xperia j telefonuma cm10 yükledim tamam güzeldi fakat hattı okumuyordu kamera uygulaması yoktu en kötüsü imei numarası kayıp görünüyordu bu yüzden bugün telefondaki cm10 u sildim yeni cm10.1 yükledim yükleme ekranına geldim zip seçip 10.1 i seçtim fakat hata verdi bende flashladığım img dosyası farklıdır dedim cm10.1 deki boot.img dosyasını fastboot programıyla flashladım reboot ettim fakat şuan telefonda hiç bir görüntü yok lütfen yardım edin.
Not : fastboot programını yine çalıştırabiliyorum mavi led yanıyor fakat telefonu normal açında hiç bir görüntü gelmiyor ekran ışığı haricinde

- - - Eklendi - - -

telefonumun şuanki durumunun açıklıyorum format atılı durumda ziplerin yüklendiği ekrana erişebiliyorum fastboot ekranına erişebiliyorum flashboot ekranına erişebiliyorum ama problem olan şey telefonun içinde rom yok rom olmayınca formatlı halde açılmıyor tabi bu yüzden yeni zip de yükleyemiyorum lütfen önerisi olan acil

ensfbtr

ensfbtr

Üye
Stok roma dönmeyi denedin mi

Velican33

Üye
    Konu Sahibi
aylar sonra aklıma geldi yazayım bari dedim ne oldu diye sorarsanız o kadar foruma yazdım en çok güvendiğim maxicep dahil fakat 1 kişi bile ftp den dosya gönderebilirsin demedi bunu da şimdi 16 yaşında bir çocuktan öğreniyorum hepiniz sağolun gerçekten isminizin hakkını veriyorsunuz.

telefon ne oldu diye sorarsanız durumu çok çok iyi merak etmeyin garanti 600 lira verin sıfır verelim dediler telefon 650 lira zaten gittim telefoncunun birine 80 liraya sattım ha vicdan azabı duyan olur mu aranızda orasını bilemem herkese iyi geceler

Samet.25

orjinal rom yuklemeyi netten bakip ogrenip yapsaydin satmak zorunda kalmazdin seninde hatan var kimse vicdan azabi duymak zorunda degil duymazda zaten

• Beğen
Tepkiler: hackam

Üst Alt