internetteki hareketli resimli reklamlar filan açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
internetteki hareketli resimli reklamlar filan açılmıyor
beyler her ne oldu ise internetteki hareketli resimli reklamlar acılmıyor ' windows 1 eklenti çalışmadı 'diye uyarı veriyor
mesela sitenin üstündeki o resimli hareketli resimler görünmüyor

ben flaş player in son sürümünü ve java nın son sürümünü explorer 9 da son sürümlerini yükledim olmadı hatta seçeneklerden gelişmiş ayarlardan da resimleri göster sekmesi de kullanımda fakat google chrome den girdiğimde o yukardaki hareketli resim ve reklamlar açılıyor
ama o alttaki kare şeklindeki sık kullanılan resimler filan yok ne iştir yahu anlamadım şimdiden ilginize teşekkür.cevap bekliyorum...

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Sadece sorun chrome'den mi oluyor? sadece onda oluyorsa şu yolları takip et kurup buradan videodan da bakıp kaldır kayıt defterini de tamizlersin videoda anlatılıyor. chrome'nin son sürümünü kurabilirsin sorun düzelir umarım.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
internet explorer de açılmıyor
google chrome da açılıyor

istersensor

istersensor

Üye
arkadaşım asc 4 (içinde winfix var) veya winfix prosunu indir ordan explorer dll ocx sıfırla sorun kalmaz ..
java yı güncelee önemliii
flash playeri onar
bu kadar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah ustam sorun çözüldü teşekkür ettim.

Uzun araştırmalarım sonucu sorunu nedenini buldum, Internet Explorer 8 veya 9 için

aşşağıdaki adresleri :Internet Explorer,araçlar,internet seçenekleri,güvenlik ,güvenilen siteler,siteler sekmesine tıkla ve aşşağıdaki adresleri ekle

pagead2.googlesyndication.com
googleads.g.doubleclick.net

bu iki siteyi ne gerek varsa , güvenilir sitelere ekleyince sorun çözülüyor

Sorun ne flash nede internet explorer versiyondan mış ?

Üst Alt