İnternet ve SMS İlişkileri Bozuyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

İnternet ve SMS İlişkileri Bozuyor mu ?

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
İnternet ve sms ilişkileri bozmuyor, bazı süreçleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor sadece.

Örneğin eş aldattı ise bunu yakalamanız daha kolay oluyor. Net-Sms olmasa idi daha zor olabilirdi.
Aldatmak isteyen kişi Net-Sms sayesinde daha kolay erişiyor amacına.
İlişkiler Net-Sms sayesinde daha kolay başlıyor, daha kolay yaşanıyor, daha kolay yıpranıyor ve daha kolay bitiyor.

Diplomasız sahte doktorların elinde neşter,
Eğitimsiz teröristlerin elinde kalaşnikof,
Anneannemin elinde bitki çayı,
gördüğümde nasıl hissediyorsam bu bilinçsiz güruhun elinde Net-Sms görünce de öyle hissediyorum.
(Sonuncusu biraz kişiseldi ama kadın beni biraz halsiz görse hemen bir karışım hazırlayıp geliyor büyücü gibi. Bir git ya! Hasta masta değilim ben, zehirleyeceksin o abuk subuk otlarla adamı!!!)

Yukarıdaki kişiler zaten aldatacaktı, zaten yakalanacaktı, zaten ilişkileri son bulacaktı. Ama daha uzun sürecekti.

Bilinçsiz adam Net-Sms sayesinde oluyor hızlı bilinçsiz adam.
Bilinçli adamsa her yerde gayet güzel sürdürebilir ilişkisini.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
İnternet ve sms ilişkileri bozmuyor, bazı süreçleri hızlandırıyor ve kolaylaştırıyor sadece.

Örneğin eş aldattı ise bunu yakalamanız daha kolay oluyor. Net-Sms olmasa idi daha zor olabilirdi.
Aldatmak isteyen kişi Net-Sms sayesinde daha kolay erişiyor amacına.
İlişkiler Net-Sms sayesinde daha kolay başlıyor, daha kolay yaşanıyor, daha kolay yıpranıyor ve daha kolay bitiyor.

Diplomasız sahte doktorların elinde neşter,
Eğitimsiz teröristlerin elinde kalaşnikof,
Anneannemin elinde bitki çayı,
gördüğümde nasıl hissediyorsam bu bilinçsiz güruhun elinde Net-Sms görünce de öyle hissediyorum.
(Sonuncusu biraz kişiseldi ama kadın beni biraz halsiz görse hemen bir karışım hazırlayıp geliyor büyücü gibi. Bir git ya! Hasta masta değilim ben, zehirleyeceksin o abuk subuk otlarla adamı!!!)

Yukarıdaki kişiler zaten aldatacaktı, zaten yakalanacaktı, zaten ilişkileri son bulacaktı. Ama daha uzun sürecekti.

Bilinçsiz adam Net-Sms sayesinde oluyor hızlı bilinçsiz adam.
Bilinçli adamsa her yerde gayet güzel sürdürebilir ilişkisini.
Abime katılıyorum:deal:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt