İnternet ve SMS İlişkileri Bozuyor mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

• Kullanılan toplam oy
    15
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Günümüzde ayyuka çıkan internet ve SMS kullanımı aşkları da sanal hale getirmiş durumda. Sevgimizi artık seni seviyorum diyerek değil SS şeklinde SMS atarak ya da MSN'de değişik smileyler göndererek anlatıyoruz. Peki MSN ve SMS kullanımı ilişkileri bozuyor, insanları birbirinden uzaklaştırıyor mu ? Tartışmaya başlayabiliriz.

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Kısmen evet.Sms bozar da,interneti bilmiyorum.

researcher

Üye
Bozmuyor ama yuzeysellestiriyor....ne o ole yaw... butun gun bilgisayar basında yazısıyorlar...olmadaı birer kelimeyle msj lasıyolar...

SucX

SucX

Üye
İki sevgili aralarına yabancı biri geldiğinde nasıl rahatsız oluyorsa bende internetten öyle konuşunca rahatsız olurum :)
Yüz yüze sevdiceğinin gözlerinin içine bakarak konuşmak varken..

Cynical

Cynical

Üye
Hasret çekmeyi ortadan kaldırdığı kesin. İyi mi oldu kötü mü oldu orasını bilemem. :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Candy

Candy

Üye
Sana katılıyorum Mustafa Furkan..
Bozup bozmaması size bağlı birşey.. Buna müsade etmezseniz, olması gereken düzeyde tutarsanız hiç bir şey bozamaz ilişkinizi... Yazmaya mı üşeniyorsunuz? SS yazacağınıza Seni Seviyorum yazın.. Ya da en güzeli arayın sesini duyun :)

chakır66

chakır66

Üye
hayır seven her zmn sever

tatlikizEMEL

Üye
Ne net nede telefon ilişkiyi bozmuyor bence arada km ler varken onu gormek harıka sesını duymak muhtesem sewgıyı yasamaya yardım edıyo bence ama sızı bilmem hasret zor ssey elını tutmak gibi olmasada gözünün içine bakmak gıbı olmasada senı sewıyorum her dılde aynı ben ce ss olsa bile

Odysseus

Odysseus

Üye
    Konu Sahibi
Ne net nede telefon ilişkiyi bozmuyor bence arada km ler varken onu gormek harıka sesını duymak muhtesem sewgıyı yasamaya yardım edıyo bence ama sızı bilmem hasret zor ssey elını tutmak gibi olmasada gözünün içine bakmak gıbı olmasada senı sewıyorum her dılde aynı ben ce ss olsa bile

Emel, şu kelimeleri doğru yazsan o kadar güzel olacaktı ki :)

arslansem

arslansem

Üye
Kesinlikle bozar diyorum.Birbirinden uzak şekilde ilişkilerini smsle yürüten arkadaşlarım var.Ne kadar sağlıklı olabilir ki?Tabii ki lazım geldiğinde iletişimi sağlamak amacıyla kullanılabilir.Fakat bunların üzerine kuruluysa hayır gelmez o ilişkiden :)

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Ben 8 yıldır telefon, SMS ve MSN ile görüşüyorum.
Hiç aramız bozulmadı.
Haydi bakalım buna ne diyeceksiniz?

Cynical

Cynical

Üye
Allah daim etsin diyeceğiz. :)
Bence de kişinin sevdiğinin yazdığına, sesine ve hatta görüntüsüne sadece bir tık ötede olmasının yararı zararından kat ve kat fazla. Özellikle araya mesafe girdiğinde.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Allah daim etsin diyeceğiz. :)
Bence de kişinin sevdiğinin yazdığına, sesine ve hatta görüntüsüne sadece bir tık ötede olmasının yararı zararından kat ve kat fazla. Özellikle araya mesafe girdiğinde.

Sağol abi. :)

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
ben en son ayrıldıgım kız arkadasımdan facebook yuzunden ayrıdlım.. kızın 150 tane arkadası var kızı 3 gun tanıyan 4. gün eklıyor kız da kabul edıyordu... özel gunlerde cekıldıgı fotolar vardı bılırsınız ozel gunlerde cekılen fotolar dekoltelı olur acık olur kısmen.. şimdi madem bunlaar adı ustunde özel fotolar neden genele yayıyorsun herkes goruyor.. sıl dedım sılmedı kapa dedım kapamadı ınatlastı ben de bastım dekmeyı... sms meselesınde ıse yarardan cok zararı var..nasıl mı? kaarsındakıne bıse soyluyorosun belkı de guler bı edayla soylesen alınmayacak ama o ıkı saat dusunuor acaba bu bana laf mı soktu dıye kı sen de aynı durumu yasıorsun.... ılıskıne sanalı sokmayacaksın her şeyın dogalı güzeldır derım ben..

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Sevgi, Saygı ve Güven olduktan sonra değil Facebook, Bill Gates de gelse o ilişkiyi bozamaz.

Cynical

Cynical

Üye
ben en son ayrıldıgım kız arkadasımdan facebook yuzunden ayrıdlım.. kızın 150 tane arkadası var kızı 3 gun tanıyan 4. gün eklıyor kız da kabul edıyordu... özel gunlerde cekıldıgı fotolar vardı bılırsınız ozel gunlerde cekılen fotolar dekoltelı olur acık olur kısmen.. şimdi madem bunlaar adı ustunde özel fotolar neden genele yayıyorsun herkes goruyor.. sıl dedım sılmedı kapa dedım kapamadı ınatlastı ben de bastım dekmeyı... sms meselesınde ıse yarardan cok zararı var..nasıl mı? kaarsındakıne bıse soyluyorosun belkı de guler bı edayla soylesen alınmayacak ama o ıkı saat dusunuor acaba bu bana laf mı soktu dıye kı sen de aynı durumu yasıorsun.... ılıskıne sanalı sokmayacaksın her şeyın dogalı güzeldır derım ben..

Burada suçlu gerçekten Facebook mu yoksa kız arkadaşın mı? Bu kız gerçek hayatta da 3 gündür konuştuğu insanlarla 4. günde ahbap olup, aile albümünü olur olmadık herkese gösterir miydi? Büyük ihtimal hayır. O halde bu hareketleri sanal alemde rahatlıkla yapabilmesi ve kendi mahremiyetini teşhir etmesi onun bilinçsizliğidir.
Yazıda duyguları ve vurguyu belirtmek zor. O yüzden ben de konuşmayı tercih ederim ama sırf bir sms mesajı yüzünden "seviyorum" diyen iki insanın kavga edeceğini düşünmüyorum.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Burada suçlu gerçekten Facebook mu yoksa kız arkadaşın mı? Bu kız gerçek hayatta da 3 gündür konuştuğu insanlarla 4. günde ahbap olup, aile albümünü olur olmadık herkese gösterir miydi? Büyük ihtimal hayır. O halde bu hareketleri sanal alemde rahatlıkla yapabilmesi ve kendi mahremiyetini teşhir etmesi onun bilinçsizliğidir.
Yazıda duyguları ve vurguyu belirtmek zor. O yüzden ben de konuşmayı tercih ederim ama sırf bir sms mesajı yüzünden "seviyorum" diyen iki insanın kavga edeceğini düşünmüyorum.

elbette ki suclu facebook degıl... kızın tussuzluğu... yanı anlatmaya calıstıgım sey mesele ılıskının bozulmasıyla sanal bır durum da sebep gorunebılıyor. elbette kızın aklı basında olsa boyle bıseye ızın vermez ...konuya endex baglamak ıcın o ornegı verdım ben
her seyın bılınclısı ıyıdır.. ama bı gıbı seylerın ılıskılerı zedeledıgınden emınım ben

--------------- Ekleme ---------------

Sevgi, Saygı ve Güven olduktan sonra değil Facebook, Bill Gates de gelse o ilişkiyi bozamaz.

sevgı saygı guven olsa dedıgın gıbı zaten karsındakı senı anlar ve senı rahatsız edıcı bıseyı yapmaz katılıyorum temel sorun bu..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
birbirlerini özlemeyi engelliyor :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt