İnternet Sorunu...Yardım ?

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnternet Sorunu...Yardım ?
Merhaba Arkadaslar;

İnternet Baglantımla ilgili garip bir sorunum var...

Bilgisayarı kapatıyorum 1 veya 2 saat sonra actıgımda internet baglantım kesiliyor...Reset atınca kesilmiyor sadece 1 veya 2 saat ya da daha fazla süre PC kapalı kalınca kesiliyor...Bilgisayarı actıgımda internet acık görünüyor ama internet sayfası actıgımda internet sayfası görüntülenemiyor...Herhangi bir sayfaya giriş yapamıyorum...Modemi kapatıp 5-10 saniye bekliyorum daha sonra acıyorum ama yine internet acılmıyor...Sadece Modeme Reset atınca düzeliyor...USB ile bağlanıyorum...Bilgisi olan arkadasların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden Teşekkürler....

usb kablonu değiştirsen benim düşüncem bu şekil...

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorum için tşkler dostum yalnız Ethernet kablosu ile bağlandıgım zaman da aynı şekilde oluyor

peki başka modemle denedinizmi modemle ilgili olabilir sorun...

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gökhan kardesim ilgilendigin için teşekkür ederim...Sorun çözüldü ama SP3 ü yüklemek zorunda kaldım...Modem i degistirdim yine olmadı...Tekrar tesekkürler...İyi forumlar

melih_61

Üye
uşaklar bişe sorcam bn masaüstündeki İnternet Explorer e tıklıyom bna bu geçerli bir Win32 uygulaması değil diyo nababilirim sizce????

Doğan

Üye
Gökhan kardesim ilgilendigin için teşekkür ederim...Sorun çözüldü ama SP3 ü yüklemek zorunda kaldım...Modem i degistirdim yine olmadı...Tekrar tesekkürler...İyi forumlar

SP3'e gecemekle en iyisini yapmıssın

Nedved

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sorun çözülmüştür...İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...