internet paket aboneliğime ne oldu ????

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

minerva9

Üye
    Konu Sahibi
internet paket aboneliğime ne oldu ????
8 ay önce turkcell in connect modem kampanyasıyla 18 ay üyelik paketiyle ayda 48 TL katıldım. Kalan mb a bakayım dedim internet paket aboneliğiniz bulunmamaktadır diyor. Bende edge hızında bağlanıyorum ve 3g için mesaj atmadım paket aboneliğim gitmesin diye. şimdi benim abonelik ne oldu. M başına mı ücretlendirme yapılacak. Paketten ''çıkınca kalan süre X paket ücreti '' kadar ödeme yapılması gerekiyor. Benden bunu mu alıcaklar? Ben paketten çıkma talebinde bulunmadım. Müşteri hizmetlerine mail attım cevap gelmedi. Bu konu da bir bilgisi olan var mı?

sahinnn01

Üye
merhaba dostum bende senın durumundayım aralıkta geçen sene 18 ay taahhüt etmiştim mail ile durumu anlattım

şu şekilde olacak turkcell extralara hattın sahibi bizzat gidicekmiş 3g abonelik talebi vericek onlarda 4 gb lık 3g paketine geçirecekler herhangi bir ekstra ücret vs ödemiceksin aynen devam 4 gb ücretide 49 mu 39 tl mi ne kalan aylar devam edicek aynen ama 1 gblık pakete geçmek istersen 18 a yenıden başlıor gene ekstra ücret vs yok

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Arkadaşlar bu gibi durumlarda mail atmak yerine telefon açınız. Hattınızda Paket aboneliği olmadığı için, ücret yansımıştır. 6 kb 1 kontör. | 1kb = 0.0098TL. Yani 100 MB İnternet kullandığınızda 98TL faturanıza ücretlendirme yapılır.

minerva9

Üye
    Konu Sahibi
iyi de ben paket değişikliği için hiçbir talepte bulunmadım isteğim dışı türkcell in tek taraflı yaptığı bir değişiklik bu aradaki mb tı ücretlendirmesi biraz saçma olmaz mı? Yada eğer böyleyse şu tarihten itibaren diye beni bilgilendirmesi gerekirdi. tüketici haklarına ters geldi bana bu Beni isteğim dışında mağdur edemez.

semih01sem

semih01sem

Üye
arkadaşlar aynı durumdayım güncel faturam 15 birden arttı. 100mb ücretsiz internet paketim vardı mail attım devam ediyor dediler ama sorgulayınca bulunmuyor diye sms geliyor

minerva9

Üye
    Konu Sahibi
Bende bugün turkcell extra dan kontrol ettirdim. Devam ediyor burda iptal edildiğine dair bilgi yok dediler.Şahinin söylediğini ilettim :

şu şekilde olacak turkcell extralara hattın sahibi bizzat gidicekmiş 3g abonelik talebi vericek onlarda 4 gb lık 3g paketine geçirecekler herhangi bir ekstra ücret vs ödemiceksin aynen devam 4 gb ücretide 49 mu 39 tl mi ne kalan aylar devam edicek aynen ama 1 gblık pakete geçmek istersen 18 a yenıden başlıor gene ekstra ücret vs yok

Bize öyle bir bilgi vermediler dedi görevli. Sorgulama yaparken KALAN MB yazıyordum önceden Orda bilgisayardan baktı sadece KALAN yazıp 2260 tan öğrenilebilir yazıyormuş sorgu ekranında. Eve gelince onuda denedim. Hala internet aboneliğiniz bulunmuyor diye yazıyor. Dün müşteri hizmetlerine mail atmıştım. Bu gün aradılar ama o sırada dersteydim cevap veremedim bir daha da aramadılar :(

semih01sem

semih01sem

Üye
Allah aşkına arkadaşlar bişey söyleyin. sonra faturaya yansımasın

sahinnn01

Üye
arkadaşlar panik yok bugün müşteri hizmetlerini aradım durumu izah ettim sizdeki sorunun aynısı bendede var 3g ye geçmiştim 2266 ya kalan mb yazdığımda internet paketiniz bulunmamaktadır diyor.
Durum şu şekilde adamda benım hattımdan yolladı oda aynı cevabı aldı bana dediği aynen şu şekilde
birdahaki faturanızdan sonra 4gb limitli bir şekilde 3gye geçmiş olacaksınız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok otomatik olarak sistem geçiyor zaten dedi.
Dedim şuanda paketiniz yok diyor ne yapmalıyım
Dediki ; size gelen yanıt yanlış bir yanıt siz şu
anda 3g den yararlanabilirsiniz en son nekadar kotanız kaldıysa ordan devam edeceksiniz birdahaki faturanız olan 28 ağustos tarihindede 4 gb hattınıza tanımlanacak dedi.
Bende haliylen dedim internette çoğu kişi yüksek meblalar ile karşılaşmış bu durumdan dolayı bende karşılaşırmıyım dedim?
Yok dedi öyle birşey olmaz çünkü siz zaten 3gye başvurduğunuzda sistem otomatik olarak 4 gb a geçiriyor sizi şuandada sistem hatasından dolayı paketiniz yoktur mesajını alıyorsunuz en kısa zamanda msj düzeltilecek dedi yani kısacası çalışmalar sürüyor baya büyük bir yükün altına girdiler özelliklede türkcell ama 1 aya kalmaz yoluna girer diyorum ben adamın dediğine inanıyorum iismini falanda aldım zaten telefondada güvencesini verdi görüştüğüm kişide uzman personeldi zaten normal müşteri hizmetlerine bağlanınca onlar beni aktardı uzman personel kısmına.
Bir sorun çıkmaz sonuçta minervada sormuş demişler iptal edilme falan yok..
Bence sorun çıkmaz..

semih01sem

semih01sem

Üye
benim 100mb ücretsiz hakkım vardı 3g'ye filan geçmedim ama yine de bulunmamaktadır sms'i geliyor.

minerva9

Üye
    Konu Sahibi
Şahin teşekkürler Sonunda bu işi bilen birini bulmuşsun sevindim. Şimdi tek sorun 1 gb ı geçmemek. Kaç mb hakkım kaldı bilmiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Şimdi tekrar sms gönderdim Sorun düzeltilmiş. Kaç mb kaldığını söylüyor :heyo:

semih01sem

semih01sem

Üye
5260'dan gelen mesaj: 1.Internet paketinizden kalan kullaniminiz 52 MB, 20-08-2009 tarihine kadar kullanabilirsiniz;2.Internet paketinizden kalan kullaniminiz 0 MB, 25-08-2009tarihine kadar kullanabilirsiniz.
2. internet paketi ne?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt