internet olmadan internete girme (adım adım resimli anlatım)

Sponsorlu Bağlantılar

celil275

celil275

Üye
    Konu Sahibi
internet olmadan internete girme (adım adım resimli anlatım)
programın amacı internete bağlıyken internet sitesini indirip daha sonra internet bağlantısı yokken bile sitede rahatça gezmenizi sağlar
özellikleri:
1-yarım kalan indirme işlemine sonradan devam edebilme
2-indirilmiş internet sitesini güncelleme
3-site üzerindeki video ve müzikleri indirebilme
4-indirme işlemi bittiğinde otomatik olarak bilgisayarı
kapatabilme

[/URL][/IMG]

alıntı değildir el emeği göz nuru:))

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
İnternet geçmişinden mi indiriyor? CCleaner ile sil ondan sonra dene indirecek mi??

celil275

celil275

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısı varken sayfayı indiriyorsun. program, dosyaları otomatik bir şekilde uygun katogoriye koyuyor(resimleri ayrı, videoları ayrı vs.). daha sonra internet bağlantısı olmadan indirdiğin bu internet sayfasında rahatça dolaşabiliyorsun.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
internet bağlantısı varken sayfayı indiriyorsun. program, dosyaları otomatik bir şekilde uygun katogoriye koyuyor(resimleri ayrı, videoları ayrı vs.). daha sonra internet bağlantısı olmadan indirdiğin bu internet sayfasında rahatça dolaşabiliyorsun.

sonuçta indirdiğin zamanın değerlerini gösteriyor.. güncel olmuyor.. bunuda belirtmelisin..

celil275

celil275

Üye
    Konu Sahibi
indirdiğin anı kaydeder. ama güncelleme yapmak da mümkün. programda uygun yerlere bakılırsa indirilen sayfanın güncelleştirme kısmı da mevcut.

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
indirdiğin anı kaydeder. ama güncelleme yapmak da mümkün. programda uygun yerlere bakılırsa indirilen sayfanın güncelleştirme kısmı da mevcut.

Bunun için internet bağlantısı gerektirir...

zwangless

zwangless

Üye
Bu program sanırım basitce sitenin imajını alıyor.

Üst Alt