İnternet nakli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
İnternet nakli
S.a beyler.size bir sorum olacaktı.internet naklini telefonla yani ttnet in müşteri hizmetlerini arayarak yapabiliyor muyuz?internet ablamın üstüne ve ablam da istanbulda yaşayacak,sizce ne yapabilirim?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Git anlaşmalı bir Türk Telekom bayisine, internetimi nakletmek istiyorum de, sana form verecekler, doldurup onlara ver. Birkaç güne gelirler :)

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
tamam onu biliyorum formu aldım da internet benim üstümde değil.internet ablamin üstüne ve ablam da burda değil.444 0 375ten hallolmaz mı?

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
tamam onu biliyorum formu aldım da internet benim üstümde değil.internet ablamin üstüne ve ablam da burda değil.444 0 375ten hallolmaz mı?

Hayır, ablanın üzerine olması önemli değil, önemli olan kimlik fotokopisi :) Telefondan halledemiyorsun ne yazıkki.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm tamam teşekkür ederim yardımcı olan herkese.bayiiye gittim de kimlik fotokopisinin üstüne imza atıp fax çeksin,gerisini senin imzalarınla hallederiz dedi.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu kadar :)

Şimdi senin adreste telefon kablosu var değil mi? Yani mahallede telefon şebekesi var mı? Ben de yoktu ve 5-6 defa PTT, Telekom arasında dolaşıp durdum hiçbiri de demiyor ki, şebeke yok o yüzden başvurunuz iptal ediliyor. Soluğu Ağrı Merkezdeki büyük Telekom binasında aldım ve ordan şebeke olmadığından naklin gerçekleştirilemediğini öğrendim.

İnternet çekmek istediğim yer ıssız bir ada değil, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bir mahalleydi. Mahalleli 5-6 yıl önce 3 kere kendi mahallesindeki kabloyu çalınca şebekeyi iptal etmişler.

Yani bize hizmet etmeyin diyorlar, bende en kısa sürede buradan kaçıyorum :ehe

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hm senin durum da kötüymüş : ) bugün nakil değil de iptal ettirmek için gittim sövmemek için kendimi zor tuttum.mübarek sanki elektrik tesisatını iptal ettiriyoz.iptal ettiremedim gitti.sorduğum sorulara da adam akıllı cevap vermiyolar,bu TTNET PARAYI DOLANDIRICILIKTAN KIRIYOR başka hiçbir şeyden değil.Allah a havale ediyorum ben onları.zaten ttnet ten de oldum olası memnun değildim.bi şey sorcam şimdi kapattırsam ağustosun faturasını öder miyim?pazartesi iptal için başvursam ayın 30u olacak ve ağustos da girecek,ağustosun faturası patlar mı bana?bu soruyu bile cevaplayamadılar,cevapladılar da dediklerini kendileri anladılar mi çok merak ediyorum.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ağustos faturasını ödemezsin ancak Ağustos'a sarkarsa ödemek zorunda kalırsın. Fatura kesim tarihin ne zamansa (genelde her ayın 27'si oluyor) o zamandan önce iptal edersen diğer ayı ödemezsin.

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün yani cumartesi günü(ayın 28inde) gittim 180 lira civarında para ödedim.bugün yani temmuzun 30unda interneti kapattırsam ağustosun ücretini öder miyim?eğer ödeyeceksem biraz daha kullanayım para boşa gitmesin : ) ve bir de internetin kapanması bir haftayı bulur dedi,internet iptalinin başvurusunu temmuz 30da yapsam bir haftayı bulacaksa ağustosa gireceğiz,yine ağustosun ücreti gelir mi?çok soru sordum kusura bakmayın ya ama aklım karıştı.ortada 60 lira geziyor kaptırmayalım tt ye : ) öğrenciyiz sonuçta : )

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geçen gün yani cumartesi günü(ayın 28inde) gittim 180 lira civarında para ödedim.bugün yani temmuzun 30unda interneti kapattırsam ağustosun ücretini öder miyim?eğer ödeyeceksem biraz daha kullanayım para boşa gitmesin : ) ve bir de internetin kapanması bir haftayı bulur dedi,internet iptalinin başvurusunu temmuz 30da yapsam bir haftayı bulacaksa ağustosa gireceğiz,yine ağustosun ücreti gelir mi?çok soru sordum kusura bakmayın ya ama aklım karıştı.ortada 60 lira geziyor kaptırmayalım tt ye : ) öğrenciyiz sonuçta : )

Ağustos gelir bence.

• Beğen
Tepkiler: paradox07
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt